دبیر انجمن علمی گروه فرهنگ و هنر جهاد دانشگاهی مشهد در گفت و گو با قدس آنلاین اظهار کرد: این جشنواره از ۱۶ تا ۲۰ اسفندماه در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد برگزار شده است.
مهدی عصار عنایتی افزود: این جشنواره در قالب ۴۰ غرفه که ۳۶ غرفه آن به توانمندی های مراکز علمی کاربردی مشهد و ۴ غرفه آن نیز توسط انجمن علمی گروه فرهنگ و هنر جهاد دانشگاهی مشهد به محصولات هنری و صنایع دستی دانشجویان اختصاص داده شده است.
وی ادامه داد: دانشجویان فرهنگ و هنر جهاد دانشگاهی مشهد در حوزه کارآفرینی و خلاقیت مهارت های خود را در قالب صنایع دستی شامل نمد، سفال، منبت کاری، مجسمه سازی، نقاشی و طراحی عرضه کردند که بخشی از عواید این جشنواره به بچه های بی سرپرست و بدسرپرست اهدا می شود.
عنایتی کارآفرینی بوسیله فروش صنایع دستی و هنری ساخته شده توسط دانشجویان، تقویت جایگاه صنایع دستی و آثار هنری ایرانی، تقویت نگرش اجتماعی به امور خیریه، کشف استعدادهای دانشجویی، کارگروهی و تقویت حس رقابت اجتماعی را مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: در پایان غرفه داران برتر در سادگی در معرفی کالا، قیمت کالا متناسب با اهداف جشنواره، میزان رضایت مشتری از نحوه برخورد و ارائه خدمات براساس نظرسنجی، میزان اقناع مخاطب در معرفی محصولات، به کارگیری حداقل منابع مالی در تهیه طراحی داخلی غرفه و تنوع، نوآوری و خلاقیت در محصولات عرضه شده معرفی می شوند.
نظر شما