به گزارش «قدس آنلاین»، سید پرویز فتاح در نشست خبری با اشاره به اینکه یک وفاق ملی حول محور کمیته امداد شکل گرفته است، اظهار داشت: در موضوع کمک به محرومان هیچ اختلافنظری بین مسئولان، دولت، مجلس، رسانهها و دیگر نهادها وجود ندارد.
وی با بیان اینکه تاکنون ۹۶ درصد از بودجه سال ۹۵ کمیته امداد محقق شده است، خاطرنشان کرد: یکی از معدود نهادهایی هستیم که دولت و سازمان مدیریت اهمیت بالایی به آن میدهد و مذاکراتی با معاون اول رئیسجمهور و رئیس سازمان مدیریت در حال انجام است تا بتوانیم چهار درصد باقیمانده بودجه را دریافت کنیم.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به اهمیت پرداخت کامل بودجه کمیته امداد گفت: چهار درصد باقیمانده معادل عیدی مددجویان است که تاکنون نتوانستهایم آن را پرداخت کنیم.
فتاح در مورد بودجه سال آینده این نهاد ادامه داد: بیشترین افزایش بودجه در سال ۹۶ مربوط به سازمانهای حمایتی مثل کمیته امداد و بهزیستی است و بر همین اساس تصویب شده است تا مستمری مددجویان کمیته امداد به دستکم ۲۰ درصد حداقل حقوق وزارت کار افزایش یابد.
وی افزود: وام اشتغال مددجویان در بودجه ۹۶، دو برابر شده است. همچنین برای سال ۹۵ پیشبینی ۱۱۵۰ میلیارد تومان کمکهای مردمی داشتیم که برآورد ما این است این رقم ۲۰ درصد افزایش نشان دهد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: هزار میلیارد تومان وام اشتغال در سال ۹۵ به مددجویان پرداخت شد که این میزان به ۱۰۰ هزار فقره وام میرسد.
فتاح اظهار کرد: کمیته امداد ۵۰۰ میلیارد تومان از محل منابع خود در حوزههای مختلف باید پرداخت میکرد که این میزان با رشد ۲۰ درصدی به ۶۰۰ میلیارد تومان رسیده است که در حوزههای وام ضروری، قرضالحسنه و اشتغال به مددجویان ارائه شد.
وی با اظهار تأسف نسبت به وجود افراد پشت صف برای دریافت وام ضروری گفت: ۷۰ تا ۸۰ هزار نفر از مددجویان در صف دریافت وام ضروری بودند که امروز این صف را شکستهایم.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: در سال ۹۵ کمیته امداد به طور کامل از سوهانک به میدان آزادی منتقل شد و این مسئله اگرچه ۶ ماه به طول کشید، اما ۱۰۰ میلیارد تومان از طریق چابکسازی پسانداز شد که در حوزههای حمایتی به مصرف رسید.
فتاح تصریح کرد: برای نخستین بار پالایش در جامعه مددجویان انجام شد و از این طریق در کنار توانمندسازی، میزان مددجویان امداد ۱۰ درصد کاهش یافت.
وی گفت: در ابتدای سال ۹۵، یک میلیون و ۷۴۰ هزار خانوار تحت پوشش امداد بودند که این رقم امروز به یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر کاهش یافته است؛ یعنی ۱۴۰ هزار خانواده از طریق پالایش و توانمندسازی از چرخه حمایت خارج شدند.
نظر شما