به گزارش قدس آنلاین، منصور معظمی عضو اتاق بازرگانی تهران، در خصوص مصرف بالای انرژی در برخی از صنایع کشور عنوان کرد: در کل دنیا توسعه اقتصادی در گرو آمایش سرزمینی صورت می گیرد یعنی قطب تمامی بخش های گردشگری، بازرگانی، صنعتی و کشاورزی کاملا مشخص است.
وی ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه و وزارت صنعت ملزم به انتخاب صحیح قطب های صنعتی کشور هستند و می بایستی با اطلاعات کافی اقدامات لازم را انجام دهند به نحوی که سرمایه گذاری در این بخش ها صرفه اقتصادی بالایی را به همراه داشته باشد.
معظمی تصریح کرد: تنظیم برنامه ها باید به گونه ای باشد که از احداث کارخانجاتی که مصرف ّ زیادی دارند در مراکز شهرها جلوگیری به عمل آید و سیاست ها بر مبنای تاسیس آن در مجاورت دریا و رودخانه تنظیم شود.
وی با بیان اینکه برخی از پروژه های کشور فاقد توجیه اقتصادی هستند، افزود: مکان یابی نامناسب برخی از صنایعی که مصرف انرژی بالایی دارند در سال های گذشته آسیب های جدی بر اقتصاد کشور وارد ساخته که در این میان می توان به صنعت آلومینیوم اشاره کرد بنابراین به منظور دسترسی به افزایش راندمان کارخانه ها و صرفه جویی حداکثری انرژی، باید از ارائه طرح های فاقد توجیه اقتصادی پرهیز کرد.
معظمی در پایان با بیان اینکه برجسته سازی طرح آمایش سرزمینی کمک بزرگی به کاهش هدرفت انرژی می کند، گفت: برخی از کشورها به دلیل مکان یابی نامناسب با مشکلات متعددی در بخش اقتصاد مواجه شده اند لذا امید است دولت برای رفع این معضل تدابیر اساسی اتخاذ نماید.
۱۲ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۹
کد خبر: ۵۱۶۱۷۶
عضو اتاق بازرگانی تهران گفت:به منظور دسترسی به افزایش راندمان کارخانه ها و صرفه جویی حداکثری در مصرف انرژی، باید طرح آمایش سرزمین به طور جدی اجرا شود و از ارائه طرح های فاقد توجیه اقتصادی پرهیز کرد.
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
نظر شما