تحولات لبنان و فلسطین

مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل همگانی کشور از اختصاص ۸۰۰ میلیارد برای تأمین وام ۲۰ میلیونی نوسازی تاکسی های فرسوده در سال ۹۵ خبرداد.

اعتبار ۸۰۰ میلیاردی برای نوسازی ۴۰ هزار تاکسی در سال ۹۵/ اختصاص وام های ۲۰ میلیونی با سود ۱۶ درصد

به گزارش «قدس آنلاین»،  سعید قیصر درباره عملکرد اتحادیه در حوزه نوسازی تاکسی های فرسوده اظهار داشت: در سال گذشته ۴۰ هزار تاکسی در سراسر کشور با وام ۲۰ میلیون تومانی و کارمزد ۱۶ درصدی نوسازی شد.

وی افزود: ۱۵ هزار خودروی تاکسی در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت نوسازی شده است که با توجه به اینکه درآمد راننده تاکسی کمتر است عنایت دولت را می‌طلبد که از این رانندگان کارمزد کمتری گرفته شود.  

وی افزود: در نوسازی مینی‌بوس‌ها نیز با چالش جدی مواجه هستیم. با توجه به اینکه مینی‌بوس‌هایی که وزارت کشور واگذار کرده است تعهد ۷ ساله دارد، ‌این تعهد در سال ۹۶، به پایان می‌رسد و در سال جاری خلاء جدی در این حوزه خواهیم داشت.

قیصر افزود: اگر می‌خواهیم به حمل و نقل شهری توجه داشته باشیم بایستی نوسازی مینی‌بوس‌ها در اولویت قرار بگیرد.

مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل همگانی کشور یادآور شد: همیشه در توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی به جمعیت شهری توجه شده است ولی باید به جمعیت دانشجویی شهرها نیز توجه شود چرا که در خیلی از شهرها دانشجویان زیادی تردد دارند که باید در توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی تعداد آنها نیز لحاظ شود.

وی با اشاره به اینکه توجه دولت بیشتر در حمل و نقل جاده‌ای است تا حمل و نقل شهری، ‌ گفت: از سال ۹۶ مینی‌بوس‌های شهر تهران نوسازی می‌شود و تعدادی مینی‌بوس نیز با وام ۸ درصد نوسازی خواهد شد.

قیصر گفت:‌بیش از ۸۰ درصد مینی‌بوس‌های شهر تهران در سال جاری نوسازی می‌شوند.  

وی درباره نوسازی ناوگان اتوبوسرانی کشور نیز اظهار داشت: سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس را بازسازی و به شهرداری‌های سراسر کشور واگذار کرده‌اند ولی اتوبوس نویی در سال گذشته واگذار نشده است.

مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل همگانی کشور درباره سامانه سیمفا نیز اشاره کرد و گفت: این سامانه ملی و بین بخشی است که بر اساس آن ضریب تخلف به حداقل رسیده است و دخالت‌های فردی در تست خودرو از بین رفته است.

وی افزود: بر اساس معاینه فنی خودروها اطلاعاتی که به دست می‌آید می‌توان در بخش‌های مختلف استفاده کرد و ضعف‌های خودروسازان بر اساس این اطلاعات مشخص می‌شود.

قیصر افزود: تمامی مراکز معاینه فنی کشور در سال جاری در یک چارچوب بین‌المللی قرار می‌گیرند.

مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل همگانی کشور افزود: در حال حاضر ۴۴۲ مرکز معاینه فنی متصل به سامانه سیمفا هستند و ۱۵۵ مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین نیز به صورت آفلاین به این سامانه متصل هستند.

وی افزود:‌ در مقایسه با سال ۹۴ مراجعه به مراکز معاینه فنی خودرو ۲۲۵ درصد رشد داشته است که این مهم با عزم و اراده همه دستگاه‌ها از جمله پلیس و وزارت کشور اتفاق افتاد و موجب شده که مردم معاینه فنی را جدی بگیرند.  

وی یادآور شد: در سال گذشته ۸ میلیون مراجعه به مراکز معاینه فنی صورت گرفته است.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.