به گزارش قدس آنلاین دکتر بهروز حقیقی افزود: نظارت کارشناسان دامپزشکی بر مراحل پرورش مرغ گوشتی سبب تضمین کیفیت گوشت سفید استحصالی می شود.
حقیقی با اشاره به پلمپ این دو واحد با دستور دادستان شهرستان اظهار داشت: این نظارت ها شامل سنجش کیفیت جوجه ی ورودی به فارم از نظر بیماریهای مختلف و شایع، ارزیابی کیفی خوراک و آب مصرفی واحد، اجرای برنامه ی استاندارد واکسیناسیون، نظارت بر نحوه و میزان مصرف آنتی بیوتیک و دوره ی منع مصرف آن و بسیاری موارد دیگر می شود.
نظر شما