به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، احکام و آرای کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری تهران قطعی و لازم الاجراست و تنها دیوان عدالت اداری صلاحیت رسیدگی در خصوص اعتراضات به آراء و تصمیمات قطعی کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری را دارد که این بررسی نیز تنها از نظر شکلی و منحصرا از حیث نقض قوانین و مقررات یا مخالفت با آنها بوده و صلاحیت رسیدگی ماهوی با همان کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری است.
براساس این گزارش، با توجه به موارد مطرح شده در خصوص کمیسیون ماده ۱۰۰ باید اشاره داشت: کمیسیون ماده ۱۰۰ متشکل از نماینده وزارت کشور ، قاضی دادگستری ، نماینده شورای اسلامی شهر تهران و نماینده " بدون حق رای" شهرداری است که نماینده شهرداری تنها از باب توضیح مسائل فنی و ضوابط شهرسازی در این کمیسیون عضویت دارد.
از این رو شهرداری تهران نه در صدور آرای ماده ۱۰۰ مجاز به دخالت بوده و نه امکان آن را دارد تا بنا به دستور و یا خواست اعضاء شورای اسلامی شهر از اجرای حکم جلوگیری کند.
لازم به ذکر است صرف نظر از آنکه نحوه بیان موضوع از جانب عضو محترم شورای اسلامی شهر ، به گونه ای ابهام برانگیز عنوان شده است ، بدینوسیله اعلام میگردد: چنانچه اظهارات مورد نظر ، مشخصا مطرح شود، این آمادگی وجود دارد که بررسی های لازم در این خصوص صورت پذیرد.
نظر شما