به گزارش قدس آنلاین، سیدحمید کلانتری پیش ازظهرچهارشنبه درآیین تاسیس اولین منطقه ویژه علم و فناوری کشور در استان یزد، اظهارداشت: به دلیل برخوداری خوب ومناسب استان ازمنابع انسانی، تاسیس این منطقه یکی از اقدامات متناسب با مزیتهای نسبی استان بوده و ایجاد این منطقه گام بزرگی برای تحقق اقتصاد مقاومتی در استان می باشد .
وی افزود: در حال حاضر متوسط درآمد تولید ثروت از منابع انسانی در کشور یک دوم متوسط جهانی است، و به عبارتی در حالی که ۶۸ درصد از متوسط ثروت در دنیا از طریق منابع انسانی حاصل میشود، این رقم در کشور ما ۳۴ درصد است و ضروری است که سهم کشور در این شاخص افزایش یابد.
معاون وزیرتعاون یزد را در کشور دارای قابلیتهای بالایی در زمینه سرمایهگذاری انسانی، دانست و گفت: استان یزد همچنین با توجه به وضعیت کمآبی میتواند از توانمندیهای مناسبی که در زمینه حوزههای مجازی و فناوری اطلاعات دارد، بهرهمند شود.
این مسئول یکی از مهمترین عوامل توفیق منطقه ویژه علم و فناوری استان را توجه به مقوله ایجاد تقاضا و بازار ذکر کرد و افزود: باید در این رابطه ارتباطات بینالمللی فعال شود و از طرفیتهای بینالمللی در سازمان عامل منطقه ویژه علم و فناوری استان بهره گرفته شود.
وی بر جذب سرمایهگذاریهای بیشتر در این منطقه ویژه تاکید کرد و گفت: نقش منطقه ویژه نباید به عنوان نقش رقیب با بخش خصوصی باشد بلکه باید نقش حمایت و هدایتگری و تامین کننده زیرساختها برای فعالیت بهتر این بخش باشد.
کلانتری خاطر نشان ساخت: باید به مرور زمان سهم بخش دولتی در این منطقه کم شده و با افزایش سهم بخش خصوصی، این بخش به محور فعالیتهای این منطقه تبدیل شود.
معاون وزیر تعاون بر لزوم جذب سرمایه گذار در این منطقه تاکید کرد وگفت: این منطقه باید نقش حمایتی، هدایتگری و تامین کننده زیرساختها به منظور فعالیت مطلوبتر بخش خصوصی داشته باشد.
استاندار یزد نیز در این نشست دلیل انتخاب منطقه ویژه علم و فناوری این استان در محور مهریز، یزد، اردکان را استقرار عناصر تاثیرگذار این منطقه از جمله دانشگاه و واحدهای صنعتی در محور یادشده عنوان کرد.
سیدمحمد میرمحمدی اظهار امیدواری کرد: منطقه ویژه علم و فناوری یزد بتواند نسبت به شناسایی، ساماندهی و برقراری روابط علمی و فناوری در استان به موفقیت برسد و به توسعه پایدار استان با توجه به اولیتهای درنظر گرفته شده در یزد کمک کند.
نظر شما