حسین رضازاده در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین گفت: از ابتدا تا پایان سال گذشته ۱۳ هزار و ۷۵۰ تن گوشت طیوردر استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۵ درصد افزایش داشته است.
وی سرانه مصرف گوشت مرغ را در استان در سال گذشته ۵ کیلو و ۱۹ گرم برشمرد و اظهارداشت: در حال حاضر۸۷ واحد پرورش مرغ گوشتی در استان با ظرفیت ۲ میلیون و ۸۷ هزار و ۹۳۰ قطعه دردوره و ۳ واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت ۶ هزار و ۵۰۰ قطعه دردوره و ۳ واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت ۱۳۰ تن گوشت شترمرغ درسال درحال فعالیت است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته تعداد ۶ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۱۸۰ قطعه جوجه ریزی در مرغداری های خراسان شمالی انجام شده است، خاطرنشان کرد: این تعداد جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد افزایش داشته است.
نظر شما