قم- یکی از مراجع تقلید گفت: انسان باید از گناهان دوری کند چه بسا گناهان صغیره و کبیره انسان را به سر حد ابتذال می‌رساند.

گناه انسان را به سرحد ابتذال می‌رساند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، آیت‌الله جعفر سبحانی صبح چهارشنبه در درس خارج اصول خود که در مسجد اعظم برگزار شد، با اشاره به سخنان حضرت زینب(س) در مجلس ابن زیاد اظهار کرد: اگر انسان مدتی گناه کند به سمت کفر هدایت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: نباید تصور شود برای مؤمن و مسلمان ارتکاب گناه مشکلی ندارد و استمرار در گناهان کبیره سبب می‌شود انسان خدا و قیامت را منکر باشد.

این مرجع تقلید با بیان اینکه تکذیب آیات خدا سبب می‌شود انسان از مادی‌گری عملی به مادی‌گری اعتقادی گرایش پیدا کند گفت: در آیات و روایات به حسن عاقبت تأکید شده است کسانی در اوایل زندگی خود پاک هستند ولی در پایان حسن عاقبت پیدا نمی‌کنند.

وی عنوان کرد: انسان باید از گناهان دوری کند چه بسا گناهان صغیره و کبیره انسان را به سر حد ابتذال می‌رساند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha