مرضیه بهاری مدیر آموزشگاه ابتدایی دخترانه شاهد شهید محمد رمضانی بردسکن در حاشیه برپایی این جشنواره به خبرنگار ما گفت: در این نمایشگاه ۱۰۰ دانش آموز انواع غذاهای سنتی و محلی را از جمله کشک و بادنجان، آش، اشکنه، نون و پنیر و سبزی، دلمه، کوکو سبزی و سیب زمینی، دسر ، سالاد، آبگوشت و انواع شیرینی را پخت و به نمایش گذاشتند.
وی آشنا کردن دانش آموزان با مصرف غذاهای سنتی و مهارت های زندگی برای آینده دانش آموزان را از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.
همچنین درحاشیه این جشنواره نمایشگاه نقاشی با موضوع پیشگیری از افسردگی با شرکت بیش از ۵۰ دانش آموز نیز برپا شد
در این جشنواره و برپایی نمایشگاه که مدیر آموزش و پرورش، رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران بردسکن حضور داشتند به ۱۵ نفر از دانش آموزانی که بهترین پخت و تزئین را در غذای خود داشتند و بهترین نقاشی را در پیشگیری از افسردگی طراحی کرده بودند جوایزی اهداء شد.
نظر شما