تحولات منطقه

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۴
کد خبر: ۵۲۵۹۶۶

کیلیان ام‌باپه، ستاره جوان موناکو معتقد است بی تجربگی باعث رقم خوردن شکست دیشب شده است.​​​​​​​

 ام‌باپه: هنوز هم به باز کردن دروازه بوفون امیدوارم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، در شبی که مهاجمان گلزن موناکو مغلوب درخشش بوفون شدند، بیانکونری ها در آستانه صعود به کاردیف قرار گرفتند.

ام‌باپه درباره این بازی گفت: در این دیدار بی تجربه عمل کردیم و برابر دروازه یوونتوس نتوانستیم به اندازه کافی خوب باشیم. ما موقعیت های فراوانی خلق کردیم اما قادر به استفاده از آن نبودیم. اما از آن سو یوونتوس دو بار به دروازه ما نزدیک شد و موفق شد دو بار به گل برسد و ما باید از این اتفاقات درس بگیریم.

وی ادامه داد: بوفون چندین عکس العمل بسیار خوب در این دیدار داشت اما من همچنان به باز کردن دروازه یوونتوس در بازی برگشت امیدوارم. این دیدار تجربه خوبی برای ما بود زیرا ما هر روز تمرین می کنیم تا آماده رویارویی با بازیکنان بزرگ باشیم و این موضوع باعث می شود روند پیشرفت ما سریع تر شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha