به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، آیتالله محمدرضا ناصری در خطبههای نمازجمعه یزد اظهار داشت: شخصی که رئیس جمهور یک کشور اسلامی میشود باید از مسائل حزبی دور باشد و وابسته به دین، اسلام و ولایت باشد و جامعه را از دزدی و فحشا و فساد دور کند.
امام جمعه یزد گفت: جامعهای که فساد، فحشا و دزدی در آن زیاد شود، پیشرفت وترقی نمیکند و اشخاصی که نامزد شدهاند باید بتوانند کاری کنند که مردم و جوانان به سمت خوبیها و پیشرفت هدایت شوند و جامعه را از بدیها و پستیها و پلیدی ها پاک کنند.
وی اظهار داشت: اگر رئیس جمهوری بیاید که بتواند مشکلات مردم را حل کند اما مایه سعادت مردم نباشد، چه فایده و ارزشی دارد زیرا حل مشکلات اقتصادی باید مایه دینی داشته باشد و اگر اقتصاد بدون دین موثر بود امروزه همه کشورهای غربی موفق بودند.
ناصری گفت: مردم باید مراقب انتخاب خود باشند و احساساتی و حزبی عمل نکنند بلکه نگاهشان اصیل و خدایی باشد ضمن اینکه افرادی هم که نامزد انتخابات شدهاند باید نگاهشان خدایی باشد.
امام جمعه یزد افزود: باید احساساتی عمل نکنیم ومراقب انتخاب خود باشیم ونگاهمان اصیل و در راستای رضای خدا باشد در غیر اینصورت ضرر خواهیم کرد.
ناصری در ادامه خطبه ها اظهار داشت: گروه حماس یکی از گروههای مبارز فلسطین است اما با توطئه های عربستانیها اهدافشان نسبت به اسرائیل تغییراتی کرده است و بیانیههایی داده که امیدواریم به خود بیاید و فلسطین بتواند به مجاهدتهای خود ادامه داده و آزاد شود.
امام جمعه یزد با اشاره به روز جوان گفت: مربیان، روحانیون و خانوادهها باید دلسوز جوانان باشند و جوانانی پرورش دهند که گره گشای مشکلات کشور باشند نه اینکه مدام در فضای مجازی سرگردان باشند ضمن اینکه دشمن نیز به دنبال همین است و در فضاهای مجازی جوانان ما را به انحراف میکشند.
وی افزود: جوانان دارای فکر خلاق هستند و مسئولان باید از جوانان خوش فکر و نخبه در زمینه های مختلف استفاده کنند.
ناصری گفت: : مسؤولان باید از این جوانان خوشفکر و نخبه استفاده کنند و اگر روحانیون و مسؤولان ما برای جوانان دل نسوزانند و آنها را خوب پرورش ندهند، دشمنان آنها را از ما میگیرند.
امام جمعه یزد اظهار داشت: امروز برای جوانها هزینه نمیشود تا بتوانیم بعدها از قدرت و فکر آنها استفاده کنیم در صورتیکه آموزش و پرورش و مسؤولان سیاسی و فرهنگی ما باید خوراک فکری در همه زمینه ها برای جوانها تولید و فراهم کنند.
نظر شما