به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا، این فیلم به کارگردانی احمد جلیلی جهرمی به سرنوشت ۶ زن زندانی میپردازد که در زندان عادل آباد شیراز با دنیای هنر آشنا شده و یک گروه تئاتر تشکیل میدهند.
آنها در نمایشی که به وسیله مرجان شخصیت محوری فیلم، کارگردانی شده است با جهان جدیدی آشنا و نیز موفق به خروج از زندان برای اجرای تئاتر در سطح شهر میشوند. این شخصیتها از طرفی درگیر احکام سنگین نظیر اعدام هستند و ...
جلیلی جهرمی که فعالیت سینمایی خود را از سال ۷۹ با انجمن سینمای جوانان ایران آغاز کرده است در خصوص مراحل تولید این فیلم گفت: تولید مستند «چند ملاقات با یک زن» که ۸ سال به طول انجامید همراه با واقعیتهای زندگی شخصیتها پیش رفت.
او با اشاره به این که ۵ نفر از این مجرمان متهم به قتل و محکوم به اعدام بوده و شخصیت محوری فیلم به جرم سرقت مسلحانه و آدم ربایی در زندان به سر میبُرد، اضافه کرد: برای شکل گیری روند دراماتیکِ فیلم نیاز بود که حوادث در بستر زمان دنبال شود.
وی افزود: محتوای فیلم پیرامون تاثیر هنر بر زندگی شخصیتهای فیلم شکل میگیرد و به بررسی دراماتیک مرزهای هنر و جنایت میپردازد.
جلیلی جهرمی درباره مشکلات تولید «چند ملاقات با یک زن» گفت: به هر حال تصویربرداری از شخصیتها که دوران محکومیت خود را در زندان سپری میکردند به دلیل محدودیتهای امنیتی مهم ترین مشکل گروه تولید بود و از طرفی جلب رضایت شخصیتها برای حضور در فیلم به صورت آشکار، گرفتاریهای خاص خود را داشت.
این کارگردان بر اهمیت سرمایه گذاری در این قبیل پروژهها تاکید کرد و ادامه داد: این مستند با سرمایه گذاری شخصی من و همسرم مقابل دوربین رفت و تاکنون که آماده نمایش شده از حمایت هیچ ارگان و تشکیلاتی برخوردار نشده است.
عوامل تولید فیلم: تدوین و کارگردانی: احمد جلیلی جهرمی، تهیه کنندگان: دیدار شمالی و احمد جلیلی جهرمی، فیلمبرداران: سجاد آورند و علی بقایی، صدابردار: ساسان کاوه، طراحی و ترکیب صدا: انسیه ملکی، آهنگساز و نوازنده کمانچه: عباس سرافراز، مدیر تهیه: مارال مصری، دستیار کارگردان: علی موسوی، مربی نمایش: سیروس مهبودی، کارشناس قضایی: دکتر فرشید رفوگران، تصحیح رنگ: احسان واثقی و مشاور رسانهای: امیر عفاف.
نظر شما