تحولات منطقه

شهرکرد- مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری از راه های انتقال بیماری را نیش کنه آلوده، تماس با ترشحات کنه های له شده، تماس با خون و مواد آلوده فرد مبتلا و تماس با خون و مواد آلوده کننده دام مبتلا عنوان کرد.

عدم رعایت اصول بهداشتی در دامداری ها، بیماری تب خونریزی دهنده را افزایش می دهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، عبدالمحمد نجاتی گفت: متاسفانه بیماری در دام علائم درمانگاهی مشخص ندارد و فقط زمانی که ویروس در خون دام وجود دارد تب زودگذر و خفیفی ایجاد می کند و در انسان علائمی مشابه با آنفلوآنزا ایجاد می کند که شامل تب، سردرد شدید، سختی گردن، درد شکم، درد عضلانی، درد کمر، سوزش چشم و حساسیت به نور می باشد.

وی افزود: در این بیماری بعد از ۳ تا ۵ روز ظهور علائم با خونریزی که به صورت تکه های قرمز یا بنفش روی پوست، داخل دهان و گلو می باشد بروز می کند و به تدریج وسیعتر می شود.

نجاتی از دامداران خواست با توجه به شروع فصل گرما و فعالیت کنه ها دام ها و اماکن دامی را با سم ضد کنه سمپاشی نمایند، از لباس کار، دستکش، چکمه استفاده نمایند، گوشت قرمز سالم و بهداشتی را از مراکز مجاز تهیه نمایند زیرا در کشتارگاه ها و مراکز عرضه ۲۴ ساعت در دمای ۴-۰ درجه نگهداری می شود، از نقل و انتقال و کشتار دام های مشکوک خودداری شود، وسایل و لوازم کار را با شوینده ها ضدعفونی نمایند و از له کردن کنه با سنگ و انگشت خودداری نمایند. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.