به گزارش قدس آنلاین به نقل از فردا، انجیر یکی از میوههای پر خاصیت است که مصرف آن برای افراد مبتلا به یبوست بسیار مفید میباشد. همچنین انجیر حاوی آهن غیر هم است که به بهبود کمخونی کمک میکند. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت زندگی آنلاین میخوانیم.
در طب سنتی چینی از انجیر برای برطرف کردن مسمومیت و درمان سوختگی استفاده میشود.
انجیر یکی از بهترین میوههای قلیایی است و از این رو به حفظ تعادل اسیدی بدن، که به دنبال مصرف گوشت و غذاهای فرایند شده افزایش مییابد، کمک میکند.
اطبای چینی خوردن سوپ انجیر را برای درمان آسم و گلودرد توصیه میکنند. در ضمن مالیدن انجـیر تازه به لثهها باعث بهبود دندان درد میشود.
از شیره انجیر برای درمان زگیل استفاده میشود. گیاهشناسان غربی از جوشانده انجیر برای درمان سرماخوردگی و خروج خلط از مجرای تنفسی استفاده میکنند.
مصرف شربت انجیر برای درمان کندی حرکات روده و پیشگیری از یبوست توصیه میشود.
خاصیت ملینی انجیر مربوط به وجود مادهای به نام موسین است.
این ماده خاصیت نرمکنندگی و پاکسازی روده را دارد و از ایجاد شقاق (هموروئید) جلوگیری میکند.
خاصیت ملینی شربت انجیر قویتر از انجیر تازه و خشک است.
فواید خاص انجیر/انجیر و یبوست
علی رغم اینکه تحقیقات اندکی بر روی نقش انجیر در درمان یبوست صورت گرفته است بسیاری از پزشکان معتقدند که انجیر حرکات موجی (پریستالتیک) روده بزرگ را افزایش میدهد و معمولاً از آن برای درمان یبوست به ویژه در مورد کودکان که به ملینهای خفیف نیاز دارند استفاده میکنند.
انجیر و کم خونی
انجیر خشک و نیمه خشک دارای مقداری آهن هستند. از آنجا که دریافت کافی آهن برای تولید هموگلوبین خون ضروری است و عملاً زنان فاقد ذخیره آهن هستند بنابراین، مصرف آن در زمان قاعدگی و بارداری که نیاز آهن در این افراد افزایش مییابد، توصیه میگردد.
آهن موجود در انجیر از نوع آهن غیر هم است که به جذب آهن هم کمک میکند. استفاده از منابع ویتامین C همراه با انجیر به منظور افزایش جذب آهن موجود در انجیر توصیه میشود.
انجیر خشک و نیمه خشک میان وعدههای مناسبی برای دختران نوجوان مخصوصاً گیاهخواران در جهت افزودن آهن دریافتی است.
انجیر و پوکی استخوان
همان طور که گفته شد انجیر خشک و نیمه خشک از منابع عالی کلسیم محسوب میشوند.
انجیر برای دختران نوجوان گیاهخوار که از خوردن محصولات لبنی اجتناب میکنند بسیار مفید است.
چنانچه دریافت کلسیم در دوران نوجوانی کافی نباشد، توده استخوانی مطلوبی تشکیل نمیشود و فرد نسبت به شکستگی استخوان در سالهای بعدی زندگی و ابتلا به پوکی استخوان آسیبپذیر میشود.
در پیشگیری از واریس سیاهرگها، پاره شدن عروق و مویرگها و تقویت دیواره عروق موثرند.
به نظر میآید این مواد از تخریب پروتئین کلاژن که مسئول حفظ ساختار پوست و دیواره عروق خونی است جلوگیری میکنند.
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۶
کد خبر: 527946
انجیر یکی از بهترین میوههای قلیایی است و از این رو به حفظ تعادل اسیدی بدن، که به دنبال مصرف گوشت و غذاهای فرایند شده افزایش مییابد، کمک میکند.
نظر شما