به گزارش «قدس آنلاین»، مجلس خبرگان رهبری به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا بیانیهای صادر کرد.
در ابتدای این بیانیه آمده است: ۲۹ اردیبهشت فرا میرسد و موعد حماسهآفرینی دیگری نزدیک میشود. مردم قهرمان ایران که با «حضور فعال» و «مشارکت جدّیِ» خود در انتخابات، بارها صحنههای عزت و عظمت آفریده و آگاهی و مسئولیتشناسی خود را آشکار نموده است، هم اینک نیز برای انجام رسالت دینی، انقلابی و ملی خود به صحنه میآید تا با شور و شعور، انتخابات مهم و سرنوشتساز ریاستجمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزار کند.
این بیانیه منیافزاید:۲۹ اردیبهشت، روز عمل به وصیت مؤکَّد بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) است که پیوسته بر شرکت در انتخابات سفارش میکردند و آن را وظیفه شرعی آحاد ملت میدانستند.
در این بیانیه تاکید شده است: ۲۹ اردیبهشت، روز تجدید عهد با شهیدان والا مقام انقلاب اسلامی در پای صندوقهای رأی است و در این روز، مردم عزیز ما نشان میدهند که در راه حفظ و حراست از نظام اسلامی، هم چنان مصمّم، با نشاط و متحدّند و همانگونه که رهبر معظم انقلاب حضرت آیتالله خامنهای(مدظله العالی) تأکید فرمودهاند، انتخابات را با «حضور حداکثری» به صحنه دیگری از مقاومت و پایداری در برابر دشمنان کینهتوز، تبدیل میکنند.
این بیانیه افزوده است: مجلس خبرگان رهبری، با تقدیر و سپاس از عموم ملت رشید ایران که خود را برای «حضوری آگاهانه» و دشمنشکن آماده ساخته است با تأکید بر رعایت اخلاق سیاسی و حقالناس از سوی کاندیداهای محترم و هواداران آنها از همگان دعوت میکند تا با بینش و بصیرت و در نظر گرفتن تواناییها و سوابق کاندیداهای ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا به کاندیدایی که در «تعهد به مبانی و ارزشهای اسلامی»، «التزام به قانون اساسی» و اصل مترقی ولایت فقیه، درایت و مدیریت و نیز داشتن روحیه انقلابی از شایستگی بیشتری برخوردار است، رأی دهند تا به خواست خداوند متعال، رئیس جمهور آینده با رأیی بالا، از پشتوانه قویتری برای حل مشکلات کشور برخوردار بوده و نیز نمایندگان منتخب شوراهای اسلامی در آبادانی شهر و روستا، توفیق بیشتری یابند.
در انتهای این بیانیه تاکید شده است: این مجلس همچنین به طور ویژه از نامزدهای محترم ریاست جمهوری میخواهد با در نظرگرفتن مصالح عالی نظام، حفظ عزت، استقلال، امنیت و آرامش کشور و پرهیز از تنش و اختلاف، رفع مشکلات اقتصادی کشور و مسائل معیشتی مردم را با هدف تحقق اقتصاد مقاومتی در اولویت قرار داده و با برنامهریزی دقیق در راستای ایجاد اشتغال، افزایش تولید، رفع رکود، بیکاری، گرانی و کاهش فاصله طبقاتی گام بردارند.
نظر شما