تحولات لبنان و فلسطین

«مایکل فلین» و سایر مشاوران تیم انتخاباتی ترامپ طی هفت ماه منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حداقل ۱۸ بار از طریق تلفن و رایانامه با مقامات روسیه و وابستگان آنها تماس برقرار کردند.

ثبت ۱۸ تماس افشاء نشده میان تیم انتخاباتی ترامپ و مقامات مسکو

  به گزارش «قدس آنلاین»به نقل از رویترز، برخی از مقامات کنونی و پیشین آمریکا در گفتگو با رویترز اعلام کردند که «مایکل  فلین» مشاور سابق امنیت ملی ترامپ و سایر مشاوران در تیم انتخاباتی رئیس جمهور کنونی آمریکا ظرف هفت ماه منتهی به انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶، دست کم ۱۸ بار از طریق تلفن یا رایانامه با مقامات روسیه و وابستگان آنها ارتباط برقرار کرده اند.

ارتباطات و تماسهای افشاء نشده قبلی بخشی از سوابق و مدارکی را تشکیل می دهند که در حال حاضر «اداره تحقیقات فدرال آمریکا» - اِف بی آی- در حال بررسی آنهاست.

سه تن از مقامات کنونی و پیشین آمریکا گفتند که شش مورد از این تماسهای افشاء نشده، تماسهای تلفنی میان «سرگئی کیسلیاک» سفیر روسیه در آمریکا و مشاوران ترامپ از جمله مایکل فلین بوده است.

افزون بر این، چهار مقام کنونی آمریکا می گویند که مکالمات میان فلین و کیسلیاک بعد از انتخابات هشتم نوامبر ۲۰۱۶ شتاب گرفت؛ بطوری که دو طرف در مورد ایجاد یک کانال ارتباطی میان ترامپ و «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه که امکان دور زدن تشریفات اداری در حوزه امنیت ملی آمریکا را فراهم سازد، با یکدیگر بحث و گفتگو کردند.

در ماه ژانویه، کاخ سفید در ابتدا هرگونه تماس با مقامات روسیه را در خلال رقابتهای انتخاباتی ۲۰۱۶ انکار کرد. اما پس از آن، کاخ سفید و مشاوران آن تأیید کردند که در جریان رقابتهای انتخاباتی،  سفیر روسیه و مشاوران ترامپ چهار بار با یکدیگر دیدار کرده اند.

طبق اظهارات این مقامات آگاه، تاکنون هیچ شواهدی دال بر ارتکاب عملی خلاف یا تبانی میان تیم انتخاباتی ترامپ و روسیه در تماسهای بررسی شده یافت نشده است.

با این حال، افشای این تماسها می تواند فشارهای وارده بر ترامپ و دستیاران او را جهت ارائه گزارشی کامل از تعاملات خود با مقامات روسیه و سایر وابستگان آنها در خلال رقابتهای انتخاباتی ۲۰۱۶ و پس از آن افزایش دهد.

کاخ سفید تاکنون از هرگونه اظهارنظر در خصوص این تماسها خودداری کرده است. وکیل فلین نیز از هرگونه اظهارنظری امتناع می کند.

گفتنی است که این ۱۸ تماس تلفنی و الکترونیکی در فاصله آوریل تا نوامبر ۲۰۱۶ و مقارن با حملات هکری به تیم انتخاباتی «هیلاری کلینتون» -که به ادعای آژانسهای اطلاعاتی آمریکا بخشی از تلاش کاخ کرملین برای تأثیرگذاری بر روند انتخابات به نفع نامزد جمهوریخواه بود- برقرار شده است.

در همین راستا، وزارت دادگستری آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که «رابرت مولر» رئیس پیشین اِف بی آی را به عنوان دادستان ویژه برای نظارت بر تحقیقات در خصوص مداخله ادعایی روسیه در انتخابات آمریکا و هرگونه تبانی احتمالی میان تیم انتخاباتی ترامپ و مقامات مسکو تعیین کرده است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.