تحولات منطقه

ایلام- رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از راه اندازی بیمارستان تک جنسیتی آیت الله طالقانی به زودی در ایلام خبر داد.

بیمارستان تک جنسیتی آیت الله طالقانی در ایلام راه اندازی می شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از مهر، علی دلپیشه در این باره گفت:  راه اندازی بیمارستان تک جنسیتی آیت الله طالقانی ابتکاری شایسته از سوی دانشگاه بوده که از آغاز خود مورد تقدیر مسئولان و شخصیت‌های برجسته استانی قرار گرفته است.

 وی ادامه داد: بیمارستان آیت الله طالقانی به عنوان بیمارستان تخصصی استان که وعده راه اندازی آن داده شده، کمتر از یک ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید که در حال حاضر این بیمارستان ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

دلپیشه همچنین در رابطه با مرکز غربالگری سرطان در استان تصریح کرد: این مرکز با زیربنای مناسب در حال تکمیل و تجهیز بوده که افتتاح آن یکی از هدایای ارزشمند دولت تدبیر و امید و وزارت بهداشت به استان است. 

وی افزود: استقرار بالگرد هوایی ارژانس در استان اقدامی ماندگار و بی بدیل از سوی وزارت بهداشت است که توانسته از ابتدای سال ۹۶ تاکنون در استان با امداد رسانی به بیماران، مصدومان حوادث جاده ای و مادران باردار هم استانی های عزیز را در شرایط بحرانی نجات دهد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha