۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۶
کد خبر: ۵۳۲۵۸۵

یک متخصص طب سنتی گفت: برخی خوراکی‌ها سبب جلوگیری از تشنگی در ماه مبارک رمضان می‌شوند و توصیه می‌شود افراد این خوراکی‌ها را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

راهکار جلوگیری از تشنگی در ماه‌رمضان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از میزان، سعید زهرایی گفت: با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان و روزهای گرمی که در پیش خواهیم داشت، یکی از مشکلات روزه داران، تشنگی در بین زمان سحر تا افطار است.

 وی افزود: مصرف برخی خوراکی‌ها سبب می‌شود تشنگی روزه داران از میان رفته و یا کمتر شود. 

این متخصص طب سنتی با ارائه توصیه‌ای به روزه داران مبنی بر تهیه یک نوشیدنی آسان در خانه تصریح کرد: افراد می‌توانند برای جلوگیری از تشنگی برگ خشک گیاه نعناع را جوشانده و با مخلوط کردن آن با عسل یک شربت معجزه آسا را برای رفع تشنگی خود تهیه کنند. 
زهرایی ادامه داد: نوشیدن این شربت از افطار تا زمان سحر سبب رفع تشنگی روزه داران می‌شود. 

وی در خصوص توصیه‌های ارائه شده در رابطه با خوردن خاکشیر برای جلوگیری از تشنگی اظهارکرد: خوردن خاکشیر تنها، به رفع کامل تشنگی کمک چندانی نمی‌کند و بهتر است افراد خاکشیر را با عرق کاسنی مخلوط کرده تا تاثیر آن را مشاهده کنند. 

این متخصص طب سنتی با بیان اینکه " افراد از خوردن غذاهای سرخ کردنی در ایام ماه مبارک رمضان اجتناب کنند" گفت: مصرف غذاهای سرخ کردنی سبب تشنگی می‌شود و بهتر است افراد در ماه مبارک رمضان مصرف این گونه غذاها را به حد اقل برسانند.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha