تحولات منطقه

بجنورد- مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: ۶۳ بازرس و کارشناس بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان در ماه مبارک رمضان نظارت خواهند داشت.

۶۳بازرس بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی استان نظارت دارند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی محمود بهنیا اظهار کرد: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان برخی از فعالیت های خاص همانند تهیه و فروش مواد غذایی از جمله زولبیا، بامیه، آش، حلیم و .. آغاز می شود به همین منظور در راستای جلوگیری از بروز و شیوع بیماری های مرتبط با غذا و آب ؛نظارت ، کنترل و بازرسی های بهداشتی تشدید می شود.

وی تصریح کرد : حضور فعال بازرسین از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۰ الی ۲۲ شب بسته به موقعیت مکانی و زمانی متغییر است و از ساعت ۲۲ شب تا ۸ صبح نیز به صورت آنکال و در صورت گزارش تخلف در محل حضور خواهند یافت.

این مسئول افزود : هماهنگی لازم نیز با شهرداری، نیروی انتظامی و مراجع قضایی به منظور برخورد قانونی با متخلفان و دستفروشان عرضه کننده مواد غذایی نیز صورت گرفته است.

وی همچنین تاکید کرد : شهروندان در صورت داشتن شکایت و مشاهده تخلف موارد را می توانند به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha