تحولات منطقه

​ایلام- رئیس مرکز بهداشت استان ایلام گفت: پرخوری در وعده های سحر و افطار موجب ایجاد اختلالات گوارشی در افراد می شود.

پرخوری در وعده های سحر و افطار موجب اختلالات گوارشی می شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دکتر راضی ناصری فر روز شنبه در گفتگو با قدس آنلاین، با بیان اینکه تأمین آب بدن در طول روزهای گرم ماه رمضان حیاتی است، اظهارداشت: روزه داران برای تأمین آب بدن در روزهای طولانی ماه رمضان بهتر است از سبزیجات و میوه های فیبردار در وعده سحری استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه روزه داران از خوردن غذاهای سفت و دیرهضم خودداری کنند، افزود: کسانی هم که باید دارو مصرف کنند حتماً با پزشک خود برای روزه گرفتن و تنظیم زمان مصرف دارو مشورت کنند.

رئیس مرکز بهداشت استان ایلام با بیان این مطلب که استفاده از پوشش های مناسب و کلاه برای کسانی که مجبور به کارکردن در فضاهای آزاد هستند، لازم است، خاطرنشان ساخت: روزه دارانی که به هر دلیل دچار ضعف می شوند بایستی سریعاً خود را به مراکز درمانی و بهداشتی برسانند.

دکتر راضی ناصری فر به محدودیت انجام ورزش های سنگین توسط ورزشکاران اشاره و تصریح کرد: ورزش کردن در این ماه هیچ ممنوعیتی نداشته اما بهتر است ورزشکاران، انجام ورزش های روزانه و یا سنگین خود را به ساعات نزدیک به افطار و یا بعد از آن موکول کنند تا دچار ضعف و مصدومیت ناگهانی نشوند.

وی با توصیه به همه آحاد جامعه برای عدم مصرف شیرینی جات مصنوعی، یادآور شد: مصرف شیرینی جات مصنوعی موجب افزایش قندخون و بیماری دیابت می شود و روزه داران بهتر است از مصرف این مواد غذایی که هم چربی زیادی داشته و هم دارای قند مصنوعی و زیان آور هستند، خودداری کنند و به جای این شیرینی ها از خرما و کشمش که دارای قند طبیعی بوده و سریعاً به مغز و اندام های حیاتی بدن می رسند، استفاده کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.