به گزارش قدس آنلاین، علی عباسی با بیان اینکه این افراد همگی در خارج از طرح دریا غرق شدند، افزود: هر ساله با فرا رسیدن فصل گرما هموطنان بسیاری برای گردشگری و استراحت در دامنه کوه و ساحل دریا به مازندران سفر میکنند که برخی از آنها بازگشتی خوش ندارند.
وی با اشاره به اینکه شنا در خارج از طرحهای دریا بدون در نظر گرفتن عمق و وسعت آن، عدم آشنایی با فن شنا، عدم آگاهی از تفاوت شنا از دریا و استخر از دلایل بروز حادثه برای گردشگران است، افزود: در خرداد سال گذشته نوشهر با چهار، محمودآباد و بابلسر هر کدام با دو و نور، ساری و رامسر هر کدام با یک مورد به ترتیب بیشترین و کمترین غرقی را داشتند
وی تصریح کرد: آمار تعداد غرق شدگان در دریا با شروع فصل تابستان سیر صعودی پیدا می کند. این در حالی است که با وجود تمام هشدارهایی که در این زمینه داده می شود عده زیادی دور از سواحل سالم سازی شده و به دور از چشم ناجیان غریق اقدام به شنا کردن در دریا می کنند و در این محل هاست که بیشترین آمار غرق شدگی اتفاق می افتد.
عباسی عنوان کرد: غرق شدگی یکی از علل مرگ و میر غیرعمدی است که به راحتی قابل پیشگیری است. با انجام اقداماتی همچون حصارکشی استخرها، عدم شنا در اماکنی که امکان کمک رسانی نیست، داشتن همراه در حین شنا، عدم شنا توسط افرادی که به دلیل بیماری منع برای شنا دارند، می توان از بروز غرق شدگی در حین شنا کردن را کاهش داد.
وی افزود: به افرادی که قصد شنا در دریا را دارند توصیه می شود حتماً از طرح های سالم سازی دریا که غریق نجات در آنها حضور دارند استفاده کنند.
نظر شما