به گزارش قدس آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ این تفاهم نامه به منظور توانمند سازی جامعه عشایر استان و کیفیت بخشی دانش فنی و حرفه ای و نیز ارتقای توانمندی های مهارتی این جامعه مولد با حضور ابوطالب جلالی مدیر کل فنی و حرفه ای استان و مختار اسفندیاری مدیر کل امور عشایراستان اصفهان امضا شد.
مدیر کل فنی و حرفه استان اصفهان گفت: با تهیه استانداردهای جدید آموزش مهارت متناسب با مقتضیات جامعه عشایری استان ، برگزاری دوره های آموزشی برای عشایر واجد شرایط ، اعزام تیم های سیار آموزشی به کانون ها و نقاط استقرار عشایر ، تهیه تقویم آموزشی متناسب با نیاز سنجی آموزشی و صدور مجوز تاسیس آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای در مناطق عشایری از مفاد این تفاهم نامه است.
ابوطالب جلالی افزود: پیگیری ادامه دوره های آموزشی اجرا شده در زمان ییلاق در استان های قشلاقی (خوزستان-فارس-بوشهر-کهکیلویه و بویر احمد)، برگزاری آزمون های پایان دوره وصدور گواهینامه مهارت یا تائیدیه های آموزشی برای قبول شدگان از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.
عشایر استان اصفهان با حدود 9 هزارو 605 خانواردر مناطق عشایرنشین شهرضا ، دهاقان ، سمیرم ، جرقویه ، فریدن ، فریدونشهر و چادگان سکونت دارند.
سالانه 25درصد گوشت قرمز استان معادل حدود 10هزارتن را عشایر تامین می کنند.
عشایر اصفهان با تولید 24 هزار متر مربع صنایع دستی از جمله قالی ، قالیچه ، گلیم ، زیلو ، حصیر ، کناره ، خورجین و دستکش، یک سوم صنایع دستی این استان را هم تولید می کنند.
ابوطالب جلالی افزود: پیگیری ادامه دوره های آموزشی اجرا شده در زمان ییلاق در استان های قشلاقی (خوزستان-فارس-بوشهر-کهکیلویه و بویر احمد)، برگزاری آزمون های پایان دوره وصدور گواهینامه مهارت یا تائیدیه های آموزشی برای قبول شدگان از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.
عشایر استان اصفهان با حدود 9 هزارو 605 خانواردر مناطق عشایرنشین شهرضا ، دهاقان ، سمیرم ، جرقویه ، فریدن ، فریدونشهر و چادگان سکونت دارند.
سالانه 25درصد گوشت قرمز استان معادل حدود 10هزارتن را عشایر تامین می کنند.
عشایر اصفهان با تولید 24 هزار متر مربع صنایع دستی از جمله قالی ، قالیچه ، گلیم ، زیلو ، حصیر ، کناره ، خورجین و دستکش، یک سوم صنایع دستی این استان را هم تولید می کنند.
نظر شما