تحولات لبنان و فلسطین

خرم آباد- مدیرکل نوسازی مدارس استان لرستان گفت: ۲۳ مدرسه شبه کپری و ۴۳ مدرسه خشتی، گِلی، سنگی و چوبی در مناطق صعب‌العبور استان لرستان وجود دارد.

استان لرستان ۶۶ مدرسه شبه‌کپری و گِلی ‌در مناطق صعب‌العبور ‌دارد

به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، محمد چگنی صبح پنجشنبه در جلسه توسعه و شورای برنامه‌ریزی استان لرستان ‌که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد اظهار داشت: اعتبارات نوسازی مدارس استان لرستان شامل پنج بخش است و  کل اعتبار ما در ردیف‌ها 34 میلیارد و 406 میلیون تومان بوده است.

وی افزود: در بخش تخریب و بازسازی مدارس 20 میلیارد و 232 میلیون تومان به استان اختصاص یافت که ما توانستیم 4 میلیارد و 257 میلیون تومان تخصیص دریافت کنیم، از این میزان یک میلیارد و 130 میلیون تومان به‌صورت اسناد خزانه بوده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان لرستان عنوان کرد: در بخش پروژه‌های نیمه‌تمام مشارکت خیران نیز یک میلیارد و 986 میلیون تومان اعتبار تخصیص یافت  که تاکنون توانسته‌ایم 505 میلیون تومان دریافت کنیم.

وی بیان کرد: در بخش اعتبارات سیستم‌های گرمایشی مدارس نیز 10 میلیارد و 330 میلیون تومان اعتبار مصوب شده بود که تاکنون 9 میلیارد و 647 میلیون تومان آن‌که حدود 93.4 دهم درصد است جذب شد.

چگنی تصریح کرد:  در بخش تکمیل فضاهای ورزشی استان نیز یک میلیارد و 180 میلیون تومان اعتبار مصوب بوده که 512 میلیون تومان را که برابر با حدود 43.4 دهم درصد است جذب‌شده است.

وی گفت: در بخش مالیات بر ارزش‌افزوده نیز یک میلیارد و 739 میلیون تومان اعتبار مصوب بوده که ما تاکنون 954 میلیون تومان آن‌که حدود 54.9 دهم درصد  بوده جذب کرده‌ایم.

مدیرکل نوسازی مدارس استان لرستان خاطرنشان کرد:  درمجموع از 34 میلیارد و 400 میلیون تومان تاکنون 15 میلیارد و 415 میلیون تومان ‌که حدود 44.8 دهم درصد است جذب‌شده است.

وی به مشارکت خیران مدرسه‌ساز در سال 95 اشاره کرد و اظهار داشت: سال گذشته در جشنواره‌هایی که برگزار شد از 13 میلیارد تومان تعهد نزدیک به 11 میلیارد تومان محقق شد.

چگنی به وجود 23 مدرسه شبه کپری در استان لرستان اشاره کرد و افزود: کپر بودن در ماهیت بد نیست و درواقع می‌توان گفت ازنظر معماری فضایی متناسب با اقلیم همان منطقه است و از مصالح بومی به‌کاربرده شده است.

وی عنوان کرد: در سطح استان لرستان 43 مدرسه خشتی، گِلی، سنگی و چوبی وجود دارد که بنیاد علوی اخیراً برای جمع‌آوری این مدارس اقدام کرده است و بنا دارد 10 مورد مدرسه در این مناطق را بسازد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان لرستان بیان کرد: ازآنجاکه این مدارس شبه کپری و خشتی، گِلی، سنگی و چوبی در مناطق صعب‌العبور استان قرار دارند اصلاً راه دسترسی ندارند و برای ساخت مدرسه جدید باید از طریق هلی‌کوپتر مصالح را به آنجا انتقال داد.

وی گفت: در صورت تأمین سیمان موردنیاز ساخت این مدارس و انتقال آن از طریق هلی‌کوپتر اقدام لازم برای مدارس این مناطق انجام می‌شود.

هوشنگ بازوند استاندار لرستان نیز در این جلسه سیستم مدارس کانکس را یک کار غیر کارشناسی دانست و اظهار داشت: در این جلسه مصوب می‌شود در سال 96 مسئله سیمان و هلی کپر برای انتقال مصالح و ساخت مدرسه جدید در این مناطق صعب‌العبور برطرف و 23 مدرسه کپری و 43 مدرسه خشتی، گِلی، سنگی و چوبی جمع شود.

وی افزود: این نوع مدارس مقاومت لازم را در برابر مخاطرات طبیعی مانند زمین‌لغزش و باد ندارند بنابراین باید تمام این مدارس (66 مدرسه) تا پایان امسال جمع شوند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.