به گزارش قدس آنلاین و به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، میثم نمکی اظهار کرد: آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی(ع) از سال ۱۳۸۹ تاکنون و پس از آستان قدس رضوی و حرم حضرت معصومه (س)، بهعنوان سومین مکان مذهبی میزبان برنامه جزء خوانی ویژه رمضان با پخش زنده از صدا و سیما است.
وی با تاکید بر تلفیق روشهای سنتی و شیوههای نوین مراسمهای قرآنی گفت: به منظور تخصصیتر شدن مراسم سنتی قرآن٬ برگزاری محافل قرآنی درسطح ملی وبین المللی برای رفع نواقص واشکالات لازم است. بنابراین برگزاری تلاوت جمعی و گروهی قرآن کریم در مکانهای عمومی ومذهبی تاثیر زیادی در اشاعه فرهنگ دینی وقرآنی برای تشکیل آرمان شهر قرآنی دارد.
دبیرشورای فرهنگ عمومی آران و بیدگل خاطر نشان کرد: آئین ملی جزءخوانی قرآن کریم در امامزاده هلال بن علی (ع) در ماه رمضان که به صورت زنده از شبکه قرآن ومعارف سیما پخش میشود از افتخارات بزرگ قرآنی این شهرستان است و باید از این فرصت نهایت استفاده را برد.
نمکی تاکید کرد: تایید چهار قاری ممتاز شهرستان برای مراسم جزءخوانی از سوی شورای عالی قرآن کشور نشان از توانایی این شهر برای میزبانی وبرگزاری مسابقات و جلسات بزرگ بین المللی قرآن است.
وی تصریح کرد: نظم، فضا و معماری خاص حرم مطهر، حضور پرشور نوجوانان، تلاوت قاریان ممتاز بین المللی و سطح بالای کیفی این آئین، تصویربرداری ویژه و فضای معنوی سحرگاهی و لحظه طلوع فجر صادق در حرم مطهر از عوامل این موفقیت است.
وی با اشاره به این که در آئین ۱۲۰ نفر از مجموعه خادمین افتخاری حرم مطهر و عوامل صدا و سیما به مدت ۳۰ روز فعالیت می کنند خاطر نشان کرد: رویکرد جدید آستان مقدس در سال های اخی، بومی سازی عوامل پخش زنده آئین جزء خوانی بوده است و بر همین اساس، علاوه بر تهیه کننده، عوامل صوت و تصویر و بیش از ۵۰ درصد از عوامل پخش زنده از نیروهای بومی شهرستان و خادمان افتخاری حوزه رسانه حرم مطهر هستند.
مدیر اجرایی حرم هلال بن علی(ع) تصریح کرد: در سال گذشته بیش از ۴۰ درصد حاضران در این آئین از نوجوانان بودند که این نوید بخش انس آینده سازان این مرز و بوم با قرآن کریم در شهر نمونه قرآنی آران و بیدگل است.
شهرستان آران و بیدگل به دلیل فعالیت های شاخص قرآنی در سال های اخیر، از سوی نهاد های رسمی بهعنوان شهر نمونه قرآنی کشور معرفی شده است.
نظر شما