به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، عبدالمحمد نجاتی گفت: متاسفانه هنوز برخی از مردم آگاهی کافی از اینکه باید جگر، قلوه و سایر آلایشات دامی را ۴۸ ساعت در دمای ۴-۰ درجه یخچال نگهداری نمایند را ندارند.
وی افزود: گوشت تازه نیز باید حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴-۰ درجه قرار بگیرد تا از حالت قلیایی به اسیدی تبدیل شود که در این صورت است که اکثر اجرام بیماری زا در گوشت از بین خواهند رفت.
مدیر کل دامپزشکی استان تاکید کرد: گوشت استحصالی در کشتارگاه صنعتی دام جونقان حداقل ۲۴ ساعت در پیش سرد نگهداری می شود و سپس در اختیار مردم قرار می گیرد و کاملا از نظر دامپزشکی بهداشتی و سالم است.
وی تصریح کرد: باید با همکاری دهیاری ها سم و داروی ضد انگل در اختیار روستاهایی که دارای تراکم بالای دام و مناطق فقیر نشین هستند قرار داده شود تا کار به نحو مطلوب انجام شود.
نظر شما