به گزارش قدس آنلاین، علی پورحسن با اشاره به اقدامات ستاد ساماندهی سواحل در فصل تابستان اظهار داشت: همزمان با ماه مبارک رمضان ۱۵ طرح سالم سازی دریا در استان گیلان بازگشایی شد تا مسافران بتوانند از این طرحها استفاده کنند.
وی به وجود ۴۰ طرح سالمسازی دریا با ۸۰ شناگاه آقایان و خانمها در گیلان اشاره کرد و افزود: اکنون ۱۵ طرح سالمسازی دریا در استان فعال است و ۲۵ طرح دیگر همزمان با عید فطر در شهرستانهای مختلف استان گیلان افتتاح میشود.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان از حضور ۳۰۰ نقطه خطرآفرین در استان گیلان خبر داد و گفت: نقاط خطرآفرین در محدوده ۶۵ روستا قرار دارند و از همکاری ۶۵ دهیار روستا در مناطق خطرآفرین بهره میبریم.
دبیر ستاد ساماندهی سواحل استان گیلان با بیان اینکه از ۱۶ شهرستان گیلان، ۹ شهرستان در محدوده سواحل قرار دارند اذعان داشت: به ۱۵ شهردار مسئولیت دادیم در طرح سالم سازی دریا همکاری کنند.
وی با بیان اینکه ۴۵۰ ناجی غریق در طرح های سالم سازی دریا مشارکت میکنند بیان داشت: در سواحل استان گیلان با مشارکت نیروی انتظامی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، سپاه و ارشاد، برنامههای فرهنگی را در سواحل دنبال میکنیم.
دبیر ستاد ساماندهی سواحل استان گیلان از راه اندازی ۱۰ طرح الگویی سالم سازی دریا در استان گیلان خبر داد و افزود: این طرحها شامل تجهیزاتی مانند دوش آب شیرین و رختکن است و با توصیه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان در دستور کار قرار گرفته است.
پورحسن خاطرنشان کرد: با تدبیر استاندار گیلان مقرر شد امسال از بودجه استانی و بودجه فرمانداریها در شهرستانها، حق الزحمه ناجیان غریق پرداخت شود تا شرمنده آنان نشویم و این اقدام یک اقدام اختصاصی است و در هیچ استانی صورت نگرفته است.
منبع: تسنیم
نظر شما