به گزارش قدس آنلاین، ولیالله نانواکناری در این باره اظهار کرد: بیتردید کشاورزی در مازندران از وجوه مختلف اقتصادی، اجتماعی، اشتغالزایی و حتی امنیتی درخور توجه و اهمیت ویژه هستند.
وی با بیان اینکه این مسئله برای مسؤولان که خود سرمست عطر برنج و دلباخته بوی بهار نارنج هستند، معنایی فراتر دارد، افزود: کشاورزی، هم داستان شدن با زمین، آفتاب و گیاه و طلب برکت و رزق از درگاه خداوند، بخشی از هویت هر مازندرانی است.
نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به همین دیدگاه، همکاران ما در شهرها و بخشهای مختلف شهرستانهای منطقه و همچنین در مجلس و دولت، مصمم به تقویت و حمایت از کشاورزی به عنوان محور اصلی توسعه پایدار در استان مازندران هستند.
این مسؤول با اشاره به اینکه پیگیریهای جدی و مستمر در حذف مالیات از برنج و همه محصولات کشاورزی، بیان کرد: لایروبی ۶۵ کیلومتر از انهار از سردهنه احمدچالهپی تا کانالهای آبرو در منطقه پاییندست بابلسر و فریدونکنار که در ۴۰ سال اخیر بیسابقه بود، انجام شده است.
نانواکناری با تأکید بر اینکه لایروبی انهار روستای گالشکلا که گرفتگی و رسوبات انهار و کانالهای زهکشی در این روستا منجر به سیلاب شده بود، را نیز داشتهایم، خاطرنشان کرد: آغاز عملیات ساماندهی و احداث سد حاشیهای و دریچه بتنی سردهنه احمدچالهپی با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال محقق شده است.
وی با بیان اینکه جلسات و تلاشهای بیوقفه در راستای پرداخت خسارت باغداران خسارتدیده استان با مسؤولان دولتی از جمله معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه بودجه، به تخصیص ۳۰ میلیارد تومان اعتبار بلاعوض و پرداخت تسهیلات با درصد سود پایین به کشاورزان و باغداران منجر شد، ادامه داد: حمایت جدی از طرح یکپارچهسازی اراضی شالیزاری در حوزه انتخابیه و برای نمونه طرح جاری در روستای عزیزک بابلسر که باعث کاهش هزینه تولید و افزایش درآمد سرانه کشاورزی میشود، بخشی از این اقدامات و دغدغهمندی است.
نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: کنترل واردات برنج و تصویب ممنوعیت واردات برنج از مردادماه لغایت آذر در مجلس که با همکاری مناسب دولت موجب افزایش قیمت خرید برنج از کشاورزان شده است و از نتایج همکاری و نگرانی مشترک مجلس و دولت بوده که خود تضمین دیگری بر رونق کشاورزی در استان است.
نانواکناری ابراز امیدواری کرد با همت کشاورزان ، حمایت به موقع و راهبردی مسؤولان دولتی مانند ارائه تسهیلات مکانیزاسیون که در حال حاضر توسط دولت در سطح گسترده ارائه میشود و ورود جوانان تحصیلکرده، متخصص و پر انرژی به بخش کشاورزی زمینه توسعه هرچه بیشتر این خاک زرخیر فراهم شود.
منبع: فارس
نظر شما