به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، علیرضا رحیمی در نشست کمیته همکاریهای حوزههای علمیه و آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی بیان کرد: درحال حاضر ۳ هزار و ۵۰۰ معلم روحانی رسمی در مدارس کشور تدریس می کنند.
وی افزود: برگزاری دورههای آموزشی بصیرتی، نقد و بررسی تولید محتوای آموزشی، پژوهش از منظر تربیت دینی، بهبود کیفیت فعالیتهای آموزش و پرورش، آشنایی دانش آموزان پایههای نهم و دوازدهم با نحوه فعالیت حوزههای علمیه، ترویج و گسترش فرهنگ سبک زندگی اسلامی در بین دانش آموزان و گسترش فرهنگ اقامه نماز مهمترین اهداف کاری این ستاد است.
معاون پژوهشی ستاد همکاریهای حوزههای علمیه با آموزش و پرورش با اشاره به اهداف اعزام مبلغان یادآور شد: استفاده مطلوب از ظرفیت و فرصتهای تربیتی و آموزشی مدارس، پاسخگویی به سوالات دینی و شبهات دانشآموزان از اهداف اعزام مبلغان است.
رحیمی اظهار داشت: همچنین در همه بخشهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تأکید شده است که دستگاه تعلیم و تربیت عمومی از ظرفیتهای حوزههای علمیه در عرصههای مختلف بهره ببرد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در ۳ هزار و ۵۰۰ مدرسه کشور مبلغ ثابت مستقر است.
معاون پژوهشی ستاد همکاریهای حوزههای علمیه با آموزش و پرورش افزود: سال تحصیلی گذشته ۱۷ هزار مبلغ دینی به مدارس سطح کشور اعزام شدند.
رحیمی با اشاره به گستردگی آموزش و پرورش و لزوم ظرفیتسازی بر اساس اسناد بالا دستی نظیر سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر ۱۰۵ هزار مدرسه در سطح کشور دایر است که اگر بخواهیم در هر مدرسه فقط یک مبلغ دینی داشته باشیم نیازمند تربیت ۱۰۵ هزار معلم هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به استقرار ۲۰ روحانی در مدارس خاص استان تصریح کرد: اجرای طرح دیدار در آدینه و دیدار با علمای استان از دیگر اقدامات کمیته همکاریها آموزش و پرورش با حوزههای علمیه خراسان جنوبی است.
لامعی یادآور شد: بیش از یک هزار و ۷۰۰ نماز جماعت در مدارس برگزار شده است.
وی برگزاری جشن تکلیف ۱۲ هزار دانشآموز دختر و پسر در بقاع متبرکه، مدارس و مساجد استان را از جمله همکاریهای آموزش و پرورش خراسان جنوبی با حوزههای علمیه عنوان کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: سال تحصیلی گذشته بیش از ۷۰۰ مبلغ و مشاور مذهبی به مدارس استان اعزام شد.
نظر شما