تحولات منطقه

بیرجند-مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی از وجود قابلیت ها و ظرفیت های مغفول بسیاری در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: در صورت فعال سازی این ظرفیت ها می توانیم با توجه به منابع آبی و خاکی که داریم از این ظرفیت ها استفاده کنیم و باعث افزایش درآمدزایی در استان شویم.

استفاده از ظرفیت های مغفول خراسان جنوبی باعث افزایش درآمدزایی می شود
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، زین العابدین جویبان پیش از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: سازمان بسیج مهندسین کشاورزی در سال ۹۳ تأسیس شده است و جامعه هدف مهندسین کشاورزی هستند.

وی یادآور شد: در حال حاضر ۱۲۳ شبکه علمی سازی کشاورزی  در استان در سطح پایگاه های مقاومت بسیج روستایی در حال فعالیت هستند.

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی افزود: جامعه هدف ما حدود ۲ هزار نفر هستند و تعداد اعضای عضو بسیج مهندسین نیز حدود ۷۰۰ نفر هستند.

جویبان با بیان اینکه در این سازمان جذب و سازماندهی مهندسین کشاورزی بسیجی را داریم بیان کرد: تشکیل و اداره گروه های تربیتی، بازدید از دستاوردها و مراکز نمونه کشاورزی، توسعه کشاورزی دانش بنیان، کارگروه آموزشی فناوری در حوزه کشاورزی نیز از جمله اقدامات این سازمان است.

وی با بیان اینکه در بحث محرومیت زدایی نیز اردوهای جهادی ۳ روزه را داریم تصریح کرد: همچنین همایش علمی کردن کشاورزی استان، ارتباط با نخبگان استان، برگزاری کارگروه های تخصصی کشاورزی و تجلیل از مدرسان طرح بسیج همگام با کشاورز نیز از دیگر اقدامات است.

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی اظهار داشت: سازمان بسیج مهندسین کشاورزی نهادی است که دو وظیفه عمده را بر عهده دارد.

جویبان ترسیم الگوی اسلامی و ایرانی یک مهندس کشاورزی تراز انقلاب اسلامی را یکی از وظایف این سازمان عنوان کرد و بیان کرد: وظیفه دوم این سازمان کمک به کارآمدی نظام و متولیان بخش کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست است.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا ما با بدون موازی کاری و با همکاری و همیاری سایر نهادها اعم از جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست نسبت به روان سازی حرکت ها و انجام مأموریت ها اقدامات بسیاری در سطح استان انجام می دهیم.

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی با بیان اینکه بسیج پشتوانه بزرگی برای نظام اسلامی در تمام عرصه ها است تصریح کرد: عملی کردن موضوعات مورد نیاز در حوزه فرهنگی، اقتصادی و کشاورزی یکی از موضوعات اساسی است که بسیج در این عرصه گام های بزرگی برداشته است.

جویبان با بیان اینکه سازمان بسیج مهندسین کشاورزی استان بدون هرگونه موازی کاری بازوی علمی و اجرایی سازمان جهاد کشاورزی  و سازمان های مرتبط با کشاورزی است افزود: این سازمان در آموزش تخصصی کشاورزان در سطح استان در قالب طرح بسیج همگام با کشاورز کمک های بسیار بزرگی در سطح استان انجام داده است.

وی بخش کشاورزی را محور اساسی توسعه استان دانست و تصریح کرد: همچنین از جمله فعالیت های اقتصادی در استان کشاورزی است به طوری که بیشترین سهم را به میزان ۱/۳۳ درصد به خود اختصاص داده است.

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی علمی کردن بیابان زدایی را یکی  از برنامه های این سازمان دانست که در اولویت است و گفت: در این راستا با توجه به تولید نرم افزار های مورد نیاز در قالب طرح دستورالعمل های فنی لازم را در اختیار جامعه هدف قرار می دهیم تا بتوانیم در کنار دولت این معضل را برطرف کنیم.

جویبان بررسی و شناسایی ظرفیت های مهندسین کشاورزی و ارائه طرح های کاربردی در عرصه های تولید و اشتغال حوزه کشاورزی با توجه به ظرفیت های بالقوه بخش کشاورزی را از جمله وظایف این کارگروه در سطح استان عنوان کرد.
وی یکی از برنامه های این سازمان را طرح بسیج همگام با کشاورزی عنوان کرد و خاطرنشان کرد: در این راستا در سال گذشته شاهد افزایش چشمگیر عملکرد کمی و کیفی محصولات کشاورزی بودیم و طرح بسیج همگام با کشاورز به عنوان الگوی موفق برنامه های این سازمان بود.
مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی افزود: در این طرح ما برنامه های کاربردی و مورد نیاز کشاورزان در سطح استان را در اختیار کانون های بسیج مهندسین کشاورزی قرار می دهیم و این طرح در کلیه شهرستان ها در حال فعالیت است.

جویبان با اشاره به اینکه در سال جاری تولید و اشتغال از اولویت های مهم این سازمان است تصریح کرد: سازمان بسیج مهندسین کشاورزی در راستای وظیفه ذاتی خود و تحقق اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال اقدام به راه اندازی کارگروه اشتغال کرده است.

وی یادآور شد: ما در این کارگروه با استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در سطح استان زمینه های اشتغال مهندسین کشاورزی را فراهم می کنیم.

جویبان از وجود قابلیت ها و ظرفیت های مغفول بسیاری در خراسان جنوبی خبر داد و اظهار داشت: در صورت فعال سازی این ظرفیت ها می توانیم با توجه به منابع آبی و خاکی که داریم از این ظرفیت ها استفاده کنیم و باعث افزایش درآمدزایی در استان شویم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.