به گزارش قدس آنلاین، محسن ایمانی با اشاره به این که عناصر فرهنگی از بدو زندگی به سرعت در وجود انسان جای می گیرند، اظهار داشت: هنجارها و ارزش های وجودی افراد در طول سال ها در ذهن ماندگار و ثبت می شوند، بر همین اساس تغییر این ارزش های وجودی پروسه ای بسیار سخت و طولانی مدتی را می طلبد.
عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس با بیان این که فرهنگ عموم مردم کشور، فرهنگ ایرانی است، عنوان کرد: ازدواج افراد با خرده فرهنگ های منحصر به فرد و گوناگون بلامانع است، اما ازدواج با فرهنگ متفاوت باید از روی آگاهی و اطلاعات از آن فرهنگ صورت بگیرد.
وی همچنین در ادامه افزود: عدم آشنایی از خرده فرهنگ های طرف مقابل زمینه ی ایجاد اختلاف و بروز درگیری های گوناگونی را برای خانواد ها فراهم می کند.
ایمانی در خصوص تفاوت زبان زوجین در خانواده، توضیح داد: تفاوت زبان طرفین در یک رابطه می تواند در برخی موارد موجب ناهماهنگی در بین افراد شده و ایجاد اختلاف کند.
وی همچنین در ادامه اضافه کرد: هم صحبتی خانواده ی زن یا شوهر به زبان اول یا منطقه ی خود، نشان از ایجاد راحتی در بین افراد دارد و به هیچ عنوان به معنای توطئه بر علیه فرد تازه وارد نیست.
نظر شما