به گزارش قدس آنلاین، در پی اعتصاب غذا و اعتراضات جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران به وضعیت کیفیت و توزیع غذا در خوابگاه امام علی (ع) این دانشگاه دکتر عبادی آذر، معاون دانشجویی این دانشگاه اظهار کرد: در خوابگاه حدود ۳۰۰ دانشجو مستقر هستند و در خوابگاه دیگری رو به روی خوابگاه امام علی(ع) نیز ۲۵۰ دانشجو ساکن هستند که از بین این دانشجویان، ۵۰ نفر در اعتراض به دیر رسیدن غذا به حیاط آمدهاند و از گرفتن غذای خود امتناع کردهاند.
وی با اشاره به اینکه قبلا دیر رسیدن غذا در این دانشگاه سابقه نداشته است و تنها در دو شب گذشته اتفاق افتاده است، گفت: غذا هر شب ساعت ۶ توزیع میشده است که در دو شب گذشته حدود۸:۱۵ دقیقه توزیع شده است.
معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: با توجه به اینکه ساعت ۲ ناهار داده میشود و از ساعت ۲ تا ۶، ۴ ساعت زمان نیاز است، طبیعی است که تا در آشپزخانه شرایط مهیا شود ممکن است کمی این فرایند به طول بینجامد.
عبادی آذر گفت: شب گذشته از ساعت ۲۳ من در جمع دانشجویان بودم و تا ۵ صبح با آنها گفتوگو کردم و حتی پیمانکار پذیرفت که این مشکل از سمت او بوده است و ربطی به معاونت دانشجویی نداشته است.
وی در خصوص بهبود وضعیت غذا اظهار کرد: ما ۹ هزار دانشجو داریم و همیشه در خصوص کیفیت غذا نظرسنجی میکنیم و در این نظرسنجیها ۷۵ درصد دانشجویان از وضعیت غذا راضی هستند و گزینه خوب را انتخاب کردهاند، در این فرمهای نظرسنجی ۱۵ الی ۲۰ درصد گزینه متوسط و ۵ الی ۱۰ درصد هم گزینه ضعیف را انتخاب کردهاند.
عبادی آذر با بیان اینکه ما آمارها را طبق نظرسنجیهای انجام شده اعلام میکنیم و در این زمینه مستندات داریم، گفت: به غیر از غذای دانشجوها در دانشگاه غذای رزیدنتها و بیمارستان حضرت رسول (ص) را نیز تامین میکنیم و به طور کلی روزی هزار پرس صبحانه، ناهار، شام و میان وعده توزیع میکنیم.
وی در خصوص مطالب منتشر شده در خصوص دستور فیلمبرداری از سوی معاونت دانشجویی از دانشجویان معترض، گفت: این مساله صحت ندارد و موضوع این بود که پیمانکار تهیه غذا با یکی از دانشجویان بحث و اقدام به فیلمبرداری کرده که بلافاصله حراست ورود پیدا کرده و دوربین وی را گرفته است.
معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: در نهایت دانشجویان مسائل خود را نوشتند و به ما دادند و قرار شد این مسائل را حل کنیم.
نظر شما