تحولات منطقه

شهرکرد-نخستین نشست سراسری کارشناسان امور زنان و خانواده سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور روز پنجشنبه با حضور کارشناسان و مدیران ۳۰ استان کشور در شهرکرد برگزار شد.

اولین نشست سراسری امور زنان و خانواده در شهرکرد برگزار شد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، مشاور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و مدیر کل حوزه ریاست سازمان پیش از ظهر پنجشنبه در این نشست در ابتدای سخنان خود پیام رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را برای حاضرین در جلسه عنوان کرد.

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در پیامی به این نشست سراسری گفت: عرصه صنایع دستی و هنرهای سنتی ایران مصداق بارز اهمیت و نقشی است که می توان آن را در توجه و تاکید مقام معظم رهبری در ابلاغ سیاست های کلی برنامه ششم توسعه مشاهده نمود.
زهرا احمدی پور در ادامه این پیام افزود: از محورها و پایه های اساسی اقتصاد مقاومتی که بارها به آن اشاره شده است، صنعت گردشگری است. بوم گردی به عنوان یکی از مقاصد جدید گردشگران می تواند به ایجاد اشتغال با محوریت زنان در جامعه تبدیل شود و یکی از اساسی ترین وظیفه میراث فرهنگی در اقتصاد مقاومتی، بهره برداری از بناها و بافت های تاریخی است.
عملکرد دولت یازدهم در تعاملات جهانی، بازآفرینی امید و نشاط ، اعتدالگرایی و برجام منجر به خلق حماسه بزرگ انتخابات ۲۹ اردیبشهت شد. بی تردید این حضور عظیم و حماسی می تواند پشتوانه دولت دوازدهم در فضای پسابرجام به منظور سرعت بخشی به روند توسعه و پیشرفت کشور و جامعه زنان ما باشد.
معاون رییس جمهوری در پایان این پیام گفت: نشست سراسری امور زنان و خانواده سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری که در استان چهارمحال و بختیاری برگزار می شود، اولین گام نظام مند در نشان دادن زحمات و تلاش و اهتمام زنان سازمان است و امیدواریم با همدلی و همراهی مسئولان دولت تدبیر و امید به سمت اعتلای جایگاه زنان و خانواده گام برداریم.

مشاور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه با اشاره به هفته عفاف و حجاب  گفت: دستگاه های اجرائی بر اساس وظایف قانونی و ذاتی خود باید نسبت به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، با بهره گیری از ظرفیت ها و توانمندی های خود و سایر موسسات دولتی و غیر دولتی گام بر دارند.

فاطمه کرباسی در ادامه افزود: فضا سازی و تبلیغات، برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری، بیان و بررسی واقعه گوهرشاد و برگزاری نمایشگاه های مختلف با موضوعات عفاف و حجاب و صیانت از حریم خانواده از جمله اقدامات هفته عفاف و حجاب بشمار می رود.

وی تصریح کرد: سازمان میراث فرهنگی، میراث دار بخش عظیمی از انباشت های فرهنگی است که تمامی بخش های سازمان موظف هستند برای ترویج این فرهنگ گام بردارند.

کرباسی با اشاره به نقش زنان در جامعه و پیشرفت کشور گفت: نیمی از جامعه را زنان تشکیل می دهند و عدم بکار گیری زنان در بخش های مختلف جامعه باعث می شود که روند پیشرفت کشور با کندی مواجه شود.

مدیر کل حوزه ریاست سازمان میراث فرهنگی در ادامه با اشاره به وظایف کلی سازمان میراث فرهنگی گفت: تعیین چارچوب ضوابط و استانداردها، نظارت و حمایت از فعالیت های در هر سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و حفظ تصدی های اجتماعی از جمله وظایف اصلی سازمان است.

کرباسی با اشاره به بر نامه های عملیاتی بخش گردشگری گفت: توسعه زیر ساخت های اقامتی، نشست و جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی و تهیه کتابچه ها و محصولات مشوق و مستمر از جمله این برنامه هاست.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.