تحولات منطقه

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه در شرایط فعلی تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت به صلاح نیست گفت: بخش بازرگانی خارجی در وزارت صنعت مغفول مانده است.

بازرگانی خارجی در وزارت صنعت، مغفول مانده/ تفکیک وزارت صنعت به صلاح نیست
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،  محمدرضا پورابراهیمی امروز در جلسه شورای استانی گفت‌وگوی دولت با بخش خصوصی اظهار داشت: آنچه که از فضای مجلس و کمیسیون‌ها مشخص است بحث تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت محقق نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه با همین ادغام هم می‌شود کارهای بزرگتری انجام داد گفت: متاسفانه بعد از ادغام این وزارتخانه، بخش بازرگانی خارجی در وزارت صنعت، مغفول مانده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت لایحه تفکیک چند وزارتخانه را با هم به مجلس ارائه کرده و کار نمایندگان سخت شده است افزود: نظر نمایندگان در مورد تفکیک وزارت ورزش و جوانان موافق است اما باید لایحه جداگانه به مجلس ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه رویکرد وزارت امور خارجه در حوزه دیپلماسی باید تغییر کند خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی وزارت خارجه باید در حوزه دیپلماسی اقتصادی ورود جدی کند و برای محقق شدن این موضوع نیازمند تحولات ساختاری در وزارتخانه هستیم.

پورابراهیمی با بیان اینکه نگاه وزارت امور خارجه باید از امنیتی و سیاسی به نگاه اقتصادی تغییر کند گفت: بازنگری‌ رایزن‌های بازرگانی و بررسی عملکرد آنها در وزارت صنعت نیز لازم است.

وی با بیان اینکه ضعف‌هایی در حوزه رایزن‌های بازرگانی کشور وجود دارد با اشاره به سفر کاری به روسیه تصریح کرد: جدای از همه ضعف‌ها در حوزه دیپلماسی اقتصادی کشور، رقابت ناسالم تجار و صادرکنندگان ما در خارج از کشور نیز یک آسیب بزرگ است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه قیمت خرمای صادراتی ما در روسیه کمتر از قیمت خرما در تهران بود گفت: این رقابت ناصحیح صادرکنندگان در خارج از کشور هدررفت منافع ملی است که باید اتاق بازرگانی ورود کند.

وی با بیان اینکه باید کار مطالعاتی در این حوزه انجام شود و قوانینی در حوزه صادرات تعریف شود افزود: دادن اختیارات در بعضی موارد، آسیب بیشتری می‌زند.

پورابراهیمی با بیان اینکه تامین مالی از طریق بورس کالا می‌تواند برخی از مشکلات صادرکنندگان را حل کند اظهار داشت: با قراردادهای بازار سرمایه در بورس، می‌توان مشکل قراردادهایی که نیازمند تامین مالی است را حل کرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.