به گزارش قدس آنلاین، پانزدهمین اجلاسیه مسئولان مجمع جهانی حضرت علی اصغر(علیه السلام) در سالن قدس کتابخانه آستان قدس رضوی برگزار شد.
نماینده رهبر انقلاب در شبه قاره هند، در این مراسم به اهمیت عاشورا و عزاداری امام حسین(علیه السلام) در بین هندوها و غیرمسلمانان اشاره کرد و افزود: نزد شیعه و محبان اهل بیت(علیهم السلام) حضرت علی اصغر(علیه السلام) سربازی تمام عیار است که در روز عاشورا نقشی مهم ایفا کرد. امام در آخرین لحظات از مؤثرترین و کامل ترین سلاح خود برای تکمیل قیام خود استفاده کرد و علی اصغر را به میدان آورد.
شهید معرکه نه حاشیه
حجت الاسلام والمسلمین مهدوی پور افزود: علی اصغر، شهید معرکه بود نه حاشیه جنگ، او در اثبات مظلومیت اهل بیت و اثبات خباثت دشمن و ایجاد شور و حال حسینی در دلها تأثیر گذاشت و این یک رخداد ساده و تشنگی یک طفل و میدان آوردنش برای سیرابی نبود، بلکه جزئی مهم و رکنی از قیام بود.
امام به دنبال فتح سرزمین نبود، بلکه در پی فتح قلوب بود و با وجود کشته شدن، آتشفشان و زلزله ای در دلها ایجاد کرد که فتح و پیروزی عظیمی بود. در وصف آن امام خمینی(ره) فرمود، این پیروزی خون بر شمشیر بود.
وی گفت: سربازان حسین بن علی (علیه السلام) گزینش شده برای قیامی بزرگ و ماندگار بودند که بر این اساس گفتند اسلام را نبی آورد و حسین استوار ساخت. امروز میلیونها انسان تحت تأثیر این قیام و حادثه هستند و در روز عاشورا عزاداری میکنند اماکنی در میان هندوها وجود دارد که بیش از ۵۰ سال است در آن شب و روز عاشورا برای حسین (علیه السلام) عزاداری میکنند. کسی همچون عرفان ترابی وجود دارد که ۱۵ سال از ایالتهای مختلف هند به دیگر نقاط سفر کرده تا مراثی و اشعار هندوها در وصف حسین و عزای او را گردآوری کند که اکنون به ۳۰ جلد رسیده است.
وی افزود: کتابی در هند وجود دارد که در آن ۴۰۰ شاعر هندو برای پیامبر ما شعر گفته اند و اینها گردآوری شده است. از یکی از آنها پرسیدم شما که اسلام ندارید چگونه است که عزاداری میکنید و شعر و مرثیه میگویید؟ در پاسخ گفت، این بر میگردد به اجداد ما که تابع مکتب وفاداری، انسانیت و آزادگی بودند. در جهان این مکتب حسین است که چنین است، بنابراین ما به حسین روی آوردیم. پدر هندوی من در منزل، عزای حسین میگرفت و مرثیه خوانی میکرد و سپس میگفت خدایا مرا به جهنم و آتش آن نسوزان، زیرا آنجا جای قاتل حسین است.
حجت الاسلام والمسلمین مهدوی پور گفت: یکی از پنج رهبر بزرگ هندوها همیشه شال سیاهی به گردن دارد و این را نشان حزن و اندوه خود از حادثه عاشورا و جریان کربلا عنوان میکند. آری، این ظرفیت عظیمی است که ما از آن استفاده نکردهایم، محفلی است که خودجوش شکل میگیرد و مردم بدون دعوت میآیند و از خود هزینه میکنند و عزای حسین را بر پا میدارند.
کارگروهی از نوشیعیان غربی
دکتر رمضانی محقق امور بین الملل مجمع جهانی حضرت علی اصغر(علیهالسلام) نیز در این همایش گفت: کارگروهی از نوشیعیان غربی تشکیل دادهایم که تحصیلات آنها بالای فوق لیسانس و از بهترین دانشگاههای غرب نظیر کانادا، نروژ، سوئد و سوئیس و دیگر کشورها هستند. آنها در پی تحقیق از سه حوزه مجامع عمومی، دانشگاهها و مؤسسات نظامی غرب با رویکرد آمریکا به مقالاتی رسیدند که تقدیم مجمع جهانی شد.
وی ادامه داد: در این تحقیق مشخص شد، مؤسسات نظامی پنتاگون در بخش پژوهش به صورت کاربردی مأموریت دارند حول چهار کلید واژه کار کنند که البته رویکرد آنها سلبی و منفی است و آن چهار کلید واژه عبارتند از کربلا، عاشورا، تشیع و علی اصغر. آنها نگاههای مختلف به جریان عاشورا را بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند که این نگاه شیعی ایرانی اسلامی به عاشورا دودمان آمریکا و استکبار را نشانه گرفته است، بنابراین در پی تقویت صهیونیست برآمدند تا به عنوان مانعی در مسیر رشد این دیدگاه قرار بگیرد. بر این اساس روزانه ۲۵ میلیون دلار در اختیار پژوهشگاههای اسرائیلی قرار میگیرد تا برای مقابله با عاشورا و شیعه برنامه ریزی و کار کنند.
وی افزود: بحث تنویر افکار عمومی و آگاهی در حوزههای جهانی و روضه خوانی و احیای آن مهم است؛ زیرا چند پیام دارد و نخستین آن نابودی اسرائیل است. نسبت به این اقدام آمریکا در تقویت اسرائیل برای مقابله با شیعه بخشی از مردم آمریکا معترض شده اند و این روشن است که روضه خوانی علی اصغر به قلب آمریکا رسیده است.
نظر شما