به گزارش قدس آنلاین، سید محمد میرمحمدی شامگاه چهارشنبه در دیدار با مدیران سازمان فنی و حرفهای استان بابیان اهمیت توجه به آموزشهای مهارتی اظهارداشت: فنی و حرفهای مکانی مناسب برای ایجاد بسترهای لازم اشتغالزایی برای جوانان بخصوص افراد جویای کار است.
وی افزود: بیش از ۴۰۰ رشته آموزشی در مجموعه فنی و حرفهای وجود دارد و مهمتر از کمیت رشتههای موجود، کیفیت خروجی این رشتهها است ما باید شاهد آثار ملموس این آموزشها در سطح جامعه و بازار باشیم.
میرمحمدی با اشاره به گسترش مشاغل صنایعدستی و سنتی گفت: بعضاً بسیاری از این مشاغل طی سالهای قبل با عدم توجه روبرو بوده ولی در سالهای اخیر با آموزش و توجه مخاطبین به سطح جامعه بازگشته و حتی بهعنوان شغل خانگی رونق یافته و مورد استقبال بازار هم قرارگرفته است.
استاندار با اشاره به وضعیت تأسفبار کسب مشاغل مهارتی توسط اتباع و مهاجرین در استان، تصریح کرد: مشاغلی که توسط فنی و حرفهای آموزش داده میشود توسط اتباع و مهاجرین اشغال میشود و ضرورت دارد در کنار آموزشهای مهارتی سعی کنیم وجدان کاری و اعتقاد به کار را بالا ببریم و در بین افراد افزایش دهیم تا سطح کارآمدی نیروهای بومی افزایش یابد.
میرمحمدی با اشاره به لزوم ارتباط فنی و حرفهای با سازمانهای مرتبط باکار گفت: لازم است برنامهای مدون برای تقویت ارتباط بخشهایی چون صنایع و کشاورزی وجود داشته باشد تا از کارآموزان جوان سازمان فنی و حرفهای بهره گرفته شود.
نظر شما