تحولات منطقه

شهرکرد- رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردل از تعطیلی کشتارگاه سنتی این شهرستان به دلیل نواقص زیاد و غیر بهداشتی بودن خبر داد.

کشتارگاه سنتی دام شهرستان اردل تعطیل شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، داود ربیعی اظهار داشت: کشتار دام و تهیه گوشت قرمز این شهرستان با توجه به نواقص زیاد و غیر بهداشتی بودن کشتارگاه این شهرستان به کشتارگاه صنعتی دام جونقان منتقل شد.

وی افزود: کشتارگاه سنتی دام شهر اردل با توجه به نواقص زیاد و تغییر کاربری ایجاد شده در آن، غیر بهداشتی بودن، نداشتن خودروی یخچال دار حمل گوشت، نداشتن سالن پیش سرد، تهدید علیه بهداشت و سلامت عمومی جامعه، ایجاد آلودگی زیست محیطی و همچنین نظر به بازدید دادستان شهرستان از این کشتارگاه و مشاهده نواقص موجود از نزدیک و با هدف تامین امنیت غذایی مردم تعطیل و پلمپ شد.

ربیعی تصریح کرد: کشتار دام شهر اردل در حال حاضر به سمت کشتارگاه صنعتی دام جونقان هدایت شده است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردل نظارت شرعی، بهداشتی بودن ذبح، کنترل آلودگی و بیماری دام از جمله مزیت های کشتار دام در کشتارگاه های صنعتی عنوان کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha