به گزارش قدس آنلاین، عبدالمحمد زاهدی پیشاز ظهر سه شنبه در جلسه کمیته رسانه ستاد کنگره ۵۴۰۰ شهید و دیدار با مدیران خبرگزاریها، هفته نامهها و نمایندگی روزنامههای سراسری در استان که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: ما یک تجربه موفق در برگزاری کنگره شهدای پیشمرگ کُرد مسلمان استان در سال ۹۴ داشتیم و همین امر انتظارات را از ما بالا برد و طبیعتاً کنگره ۵۴۰۰ شهید کردستان باید در طراز بسیار بالاتری از لحاظ کمیت و کیفیت برگزار شود.
وی گفت: اهمیت برگزاری کنگره ملی ۵۴۰۰ شهید استان کردستان در راستای تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حفظ یاد و خاطره شهدا، توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در سرلوحه کاری ماست و باید آنها را انجام دهیم.
استاندار کردستان تصریح کرد: دفاع مقدس یکی از مهمترین نقاط تاریخی ملت ماست که در طول تاریخ جنگهایی هزاران سال پیش در کشورمان و حتی منطقه اتفاق افتاده رخ داده و رزمندگان ما سربلند بیرون آمدند.
وی گفت: برگزاری کنگره ملی ۵۴۰۰ شهید کردستان یک اقدام صرفاً یک هفتهای و یک ماهه نیست و در یکی دو روز نمیتواند تأثیرگذار باشد بلکه باید برای برگزاری این کنگره مهم فضای استان را به مدت دو سال در سطح ملی و استانی به موضوع شهادت و کردستان اختصاص داد و از همه امکانات موجود و از ظرفیتهای رسانهای استان و کشور استفاده کرد تا این پیام را برسانیم و یاد و خاطره شهدای گرانقدر را گرامی بداریم.
نقش مردم کردستان در "دفاع از نظام و انقلاب" به کشور معرفی شود
زاهدی با تاکید بر اینکه در کنگره ملی ۵۴۰۰ شهید کردستان باید به سه موضوع مهم گرامیداشت یاد و خاطره شهدا استان در سطح ملی و استانی پرداخته شود، افزود: باید در این کنگره تلاش کنیم فرهنگ ایثار و شهادت را گسترش دهیم و نقش مردم کردستان در دفاع از انقلاب اسلامی و سرزمین ایران اسلامی معرفی کنیم.
وی اظهار کرد: برای پرداختن به این سه موضوع باید چندین کار مهم انجام داد؛ در گام نخست باید به معرفی شهدای استان کردستان، زندگینامه شهدا و فرازهایی از مقاطع زندگی، رزمندگی و شهادت شهیدان بپردازیم که این امر میتواند تأثیرگذار باشد و در همین زمینه بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان، سپاه و بسیج همکاری خواهند کرد تا اطلاعات در اختیار کمیته رسانه قرار گیرد و موازی کاری انجام نشود.
معرفی عملیاتهای دوران دفاع مقدس در کردستان به کشور
استاندار کردستان با تاکید بر اینکه در کمیته رسانه باید تقسیم کار در بین تمام رسانههای مجازی، نوشتاری و مکتوب انجام شود، گفت: اقدام دوم که باید انجام داد این است که عملیاتهایی که در دوران دفاع مقدس در استان کردستان انجام شده معرفی شوند و در طول این مدت فرصت داریم که تقویمی از این عملیاتها به تناسب زمان وقوع آنها در اختیار کمیته رسانه قرار گیرد.
وی تأکید کرد: باید در همین راستا به وقایع مهمی از جمله رخداد عظیم ۲۸ دی ماه سال ۶۵ و ۱۵ خرداد بانه در سال ۶۳ که حوادث بزرگی در استان کردستان هستند پرداخته شود و در طول این مدت منعکس شوند.
زاهدی افزود: باید تلاش کنیم در این مدت باقی مانده به معرفی و شناساندن شهدای اقشار مختلف از جمله شهدای فرهنگی، دانشجو، بازاریان، کشاورز و دانشآموز توجه شود.
وی اظهار کرد: نقش مردم استان کردستان در دفاع از انقلاب و نظام در دوران دفاع مقدس باید با بهرهگیری از مقالات و ظرفیتهای رسانههای استان کردستان مطرح شود چراکه رسانههایی که تاکنون به موضوع ایثار و شهادت نپرداختهاند این میدانی برای ارتقای فضای معنوی رسانههای ما در ارتباط با دفاع مقدس و موضوع شهید و شهادت و جانبازان است.
منبع: تسنیم
نظر شما