به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، سید حسن قاضی زاده هاشمی شامگاه دوشنبه در آیین افتتاح فاز نخست پروژه شهرک سلامت اظهارکرد: بهره برداری از پروژه شهرک سلامت گامی بسیار مهم در حوزه سلامت اصفهان بوده و امیدواریم در خدماترسانی آن به زودی آغاز شود.
وی افزود: در دولت یازدهم زحمات زیادی کشیده شده و تعداد قابل توجهی خانه بهداشت مرکز جامع سلامت و بیمارستان ساخته شده است اما هنوز با ایده آل فاصله داریم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور خاطرنشان کرد: آمادگی همکاری و مشارکت با بخش خصوصی در حوزه سلامت را داریم.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه ایران مقام اول پزشکی در منطقه را دارد، گفت: صنعت گردشگری سلامت در دنیا با رقمی ۱۵۰ میلیارد دلار یکی از صنایع مهم است و کشورهای همسایه همچون ترکیه برنامه ریزی خوبی در این زمینه کرده اند این در حالی است از نظر علم پزشکی ایران مقام اول را در منطقه دارد.
وی تصریح کرد: تا آخر شهریور ماه سند درمان کشور ابلاغ می شود که در این سند دقیقا مشخص شده که در هر نقطه از ایران چه تعداد تخت برای بخش خصوصی و دولتی مورد نیاز است و تضمین خرید تجهیزات از سرمایهگذاران انجام شده و برای تجهیزات پزشکی نیز موانع صدور مجوزهای به مقدار زیادی تسریع و حذف شده و امیدواریم که با اعلام سند درمان شاهد حضور جدی بخش خصوصی در سرمایهگذاری حوزه سلامت باشیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با اشاره به نیاز ۷۰ هزار تحت بیمارستانی در کشور، گفت: تامین این نیاز نه تنها در توان دولت نیست بلکه اعتقاد داریم وظیفه دولت هم نیست چرا که وظیقه دولت قانون گذاری است، از این رو مشارکت بخش خصوصی احتیاج است.
قاضی زاده هاشمی بیان کرد: امیدواریم در دولت دوازدهم بتوانیم بخشی از تصدی گری خود را در حوزه سلامت کم کنیم و از کار اداره بیمارستان خارج شویم و بتوانیم در بخش های تصویب قوانین بهتر عمل کنیم.
وی اصفهان را یکی از قطب های اقتصادی کشور دانست و افزود: مجموعه شهرک سلامت از دید من بی نظیر است و امیدوارم شاهد ارایه خدمات خوب در این شهرک باشیم.
جذب سرمایه گذار عاملی برجسته برای تداوم رشد اقتصادی شهرها
مدیر و قائم مقام شهردار در امور سرمایه گذاری و مشارکت های شهرداری اصفهان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه جذب سرمایه گذار در حوزه های مختلف همواره عاملی برجسته برای تداوم رشد اقتصادی هر شهری به شمار می رود، تاکید کرد: درآمد پایدار شهری با سرمایه گذاری بخش خصوصی محقق می شود.
سید مرتضی حسام نژاد گفت: امروز برگ زرین دیگری از دفتر افتخارات بخش سلامت کشور ورق زده شد.
وی با بیان اینکه در سالهای با مقوله سرمایه گذاری، مشارکت و توسعه از مسیر مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی اخیر مواجه شده و جنبه های مثبت آن را بسایر خوب و مثبت دیده ایم، اظهارکرد: کل منابعی که به صورت اعتبارات استانی برای منابع پیمانکاری ارایه شده، ۳۰ میلیارد تومان است و آنچه توسط بخش خصوصی در قالب سرمایه گذاری در حال انجام است، حدود ۱۳۰۰ میلیارد تومان می باشد. در پروژه شهرک سلامت هم سرمایه گذار بخش خصوصی نقش پررنگی داشته است.
مدیر و قائم مقام شهردار در امور سرمایه گذاری و مشارکت های شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه جذب سرمایه گذار در حوزه های مختلف همواره عاملی برجسته برای تداوم رشد اقتصادی هر شهری به شمار می رود، تاکید کرد: درآمد پایدار شهری با سرمایه گذاری بخش خصوصی محقق می شود.
وی ادامه داد: در دو سال گذشته شاهد جهشی بزرگ در زمینه مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی بوده ایم که نقطه عطفی در پروژه های شهری به شمار می رود.
حسام نژاد گفت: عملیات احداث شهرک سلامت در سال ۸۹ کلید خورد که آورده شهرداری زمین و پروانه و آورده سرمایه گذار، طراحی و ساخت پروژه بود.
وی خاطرنشان کرد: امور سرمایه گذاری و مشارکت های شهرداری اصفهان در اوج شرایط رکود سال گذشته چیزی حدود ۲.۵ برابر ده سال گذشته یا ۲۵ برابر متوسط یکساله قرارداد منعقد کرده است.
مدیر و قائم مقام شهردار در امور سرمایه گذاری و مشارکت های شهرداری اصفهان تصریح کرد: ارتقای کیفی خدمات بهداشتی و درمانی در پروژه شهرک سلامت بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
وی در ادامه راه اندازی شهرک سلامت را نقطه عطفی در جذب گردشگری سلامت خواند و افزود: این شهرک علاوه بر اینکه از نظر ارایه خدمات مناسب به شهروندان اصفهان مناسب خواهد بود، برای هموطنان سایر شهرها و استان های کشور هم مؤثر خواهد بود و رویکرد جذب گردشگر سلامت خارجی را رقم می زند.
نظر شما