به گزارش قدس آنلاین، حجتالاسلام محمدعلی دستجردی ظهر چهارشنبه در آیین تحلیف منتخبین پنجمین دوره شورای اسلامی شهر قوچان و باجگیران در سالن اجتماعات فرمانداری بابیان این مطلب که جایگاه شوراها در نظام جمهوری اسلامی مردمسالاری ترسیمشده است، گفت: تبلور و حضور مردم در انتخابات ها دیده میشود و یک روستا و شهر عصاره خود را در شوراها تجمیع میکنند و افرادی که وارد مسائل اجتماعی و شوراها میشوند باید رضایت الهی را مدنظر کارهای خود قرار دهند.
وی با اشاره به این مطلب که خدمت گذاری به مردم باید سرلوحه کار شوراها قرار گیرد، خاطرنشان کرد: وظایف و اختیارات شوراها در قانون اساسی بهخوبی ترسیمشده است و اگر اعضای شورا شناخت مناسبی از مسائل شهری داشته باشند مشکلات بهراحتی حل خواهد شد.
امامجمعه قوچان ادامه داد: باید همه نهادها و اقشار مختلف جامعه برای کسب موفقیت به شوراها کمک نمایند، زیرا کار در شورا کاری است جمعی و در کل جامعه باید سکاندار عمران و فرهنگ باشند.
وی با تأکید بر این مطلب که آبادانی تنها پروژه و ساختمانسازی نیست، بلکه نیاز به فرهنگسازی و معنویت نیز باید مدنظر باشد، تصریح کرد: یکی از وظایف مهم شوراها برای عمران و آبادی شهر انتخاب شهردار است، که شوراها باید هم فرهنگ، هم معنویت و هم روح شهر را در انتخاب خود مدنظر قرار دهند.
حجه الاسلام محمدعلی دستجردی با اشاره به مطلب که اگر در شهری سبک زندگی و بیفرهنگی و نیز مراسمات ملی و مذهبی بهدرستی اجرا نشود شهر بیروح خواهد شد، اظهار داشت: هر فعالیت عمرانی که در سطح شهر انجام میشود باید پیوست فرهنگی داشته باشد، زیرا قرار نیست در فرهنگ و سبک زندگی مردم حرفی زده نشود و هزینهها فقط صرفاً جهت آسفالت و ابنیه باشد، بلکه باید پیوستی فرهنگی نیز در آن دیده شود.
وی بابیان این مطلب که مسائل فرهنگی و معنوی و هزینههای عمرانی به اهلش سپرده شود تا برای توسعه و آبادانی و پیشرفت شهر هزینه شود، خاطرنشان کرد: اعضای شورا باید برای چهار سال آینده برنامهریزی دقیق داشته و چهار پروژه بزرگ تعریف کنند که نتیجه داشته باشد، زیرا متأسفانه یکی از نامهربانیهایی که در شهر قوچان انجامشده این است که پروژههایی تعریف، ولی زمان شروع و اتمام آن مشخص نیست.
رئیس شورای فرهنگ عمومی قوچان ادامه داد: آسفالت و ترمیم معابر شهری از وظایف و روزمرگیهای شورا و شهرداری است و نباید این فعالیتها بهعنوان پروژهای آنچنانی اعلام و قلمداد شود.
وی به تعامل و ایجاد محیطی مشورتی میان شورا و معتمدین شهر برای رفع مشکلات شهری تأکید و خاطرنشان کرد: اعضای شورا باید بهصورت مستمر در محلههای مختلف شهر برای شنیدن درد و دل و رفع مشکلات مردم حضور پیدا کنند تا با کمک و همیاری، کارها سبکتر و مشکلات بهراحتی حل شود.
نظر شما