به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دفتر این نماینده، علی محمد شاعری اظهار کرد: در ایجاد اشتغال و بازار کار، سرمایه گذاری جدی صورت نگرفت که همین امر موجب مهاجرت شدید روستائیان به شهرها شد.
وی با بیان اینکه ۲۵ درصد جمعیت در روستاها باقی ماندند، ادامه داد: مابقی با مهاجرت به شهرها موجب ایجاد حاشیه نشینی در کلانشهرها شدند.
نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس اضافه کرد: اگر این لایحه به خوبی اجرا و نظارت شود و تحت یک سامانه جامع و هوشمند قرار گیرد، می تواند قوت طرح های قبلی اشتغالزا را تقویت و ضعف های آن را از بین ببرد.
شاعری تصریح کرد: زمانبندی، چارچوب عقد قرارداد و پذیرش طرح های اشتغال روستایی در این تسهیلات تابع آیین نامه مصوب دولت است.
وی دوره بازپرداخت این تسهیلات را ۶ سال عنوان کرد و افزود: دوره تنفس این تسهیلات یکسال پس از بهره برداری طرح و نرخ سود میانگین آن حدود ۶ درصد است.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: هر استان متناسب با نرخ بیکاری، نرخ جمعیت و اولویت ها و شاخص های روستایی برنامه ریزی لازم را برای جذب این تسهیلات انجام خواهد داد.
شاعری با اشاره به تجربه ناموفق دولت های قبل در اعطای تسهیلات بنگاه های زودبازده و ایجاد مشاغل خانگی خاطرنشان کرد: اگر دقت و نظارت کافی و لازم در اعطای این تسهیلات وجود نداشته باشد و منابع به صورت تدریجی تزریق نشود، منجر به انتخاب طرح های غیر اقتصادی شده و آسیب های جدی به ایجاد اشتغال و جذب تسهیلات وارد می شود.
وی در پایان خواستار دقت نظر لازم و عدم تعجیل در تخصیص اعتبارات مربوط به ایجاد اشتغال روستایی شد.
نظر شما