به گزارش قدس آنلاین، مدیرعامل کشت و صنعت جوین گفت: به کشاورزان وپیمانکاران این شرکت توصیه شده است برای اینکه درآینده برای تحویل چغندر قند به کارخانه باترافیک سنگین وهمچنین با آب وهوای ناسازگارمواجه نشوند نسبت به برداشت چغندر از سطح مزارع اقدام کنند.
حسینی تاکید کرد: ظرفیت کارخانه قند جوین روزانه 5 تن مصرف است و با توجه به اینکه مقداری چغندر هم از استان های غربی به این کارخانه وارد می شود لازم است کشاورزان مشکلات فراروی مدیران کارخانه را درک کنند.
وی خاطرنشان کرد: اگرکشاورزان به موقع اقدام نکنند و با ترافیک عرضه چغندر به کارخانه مواجه شویم برای رضایت پیانکاران باید بحث نوبت دهی را در دستور کار قرار دهیم که کشاورزان از هم اکنون می توانند به گونه ای مدیریت کنند که نیاز به نوبت دهی نباشد.
نظر شما