به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون، رئیس امور مهندسی و ساختمان شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون، در تشریح این خبر، گفت: میزان آلودگی بالا در پساب واحد های نمکزدایی و دفع آن در حوضچه های خاکی معمولاً موجب آلودگی محیط زیست می شود که در راستای صیانت از محیط زیست و به منظور اصلاح سیستم دفع پساب، پروژه ای با استفاده از احداث تاسیسات water pool بتنی با لایه ژئوممبران در این شرکت تعریف و اجرایی شد.
منوچهر حیدری نیا افزود : در این پروژه، خروجی کانال های آب های سطحی که شامل شیرهای ایمنی و پساب خروجی این کارخانه ها به سمت حوضچه بتنی هدایت و سپس با بکارگیری تکنیک های فرآورشی، دوباره به چرخه تولید و به منظور تزریق به چاه ها و استفاده در مخازن بازیافت باز می گردد.
وی افزود : این پروژه برای اولین بار در سطح شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و با همکاری محیط زیست استان خوزستان در دو لایه بتنی به همراه ژئوتکستایل و ژئوممبران با تعبیه چربی گیر و تفکیک گر آب و نفت اجرایی شد.
حیدری نیا، افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۳ میلیارد ریال از منابع داخلی و با استفاده از خدمات پیمانکاران بومی توسط امور مهندسی و ساختمان شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون و با مشارکت فعال اداره بهره برداری و مهندسی فراورش، اجرا و در مدار عملیات قرار گرفت
شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون با مرکزیت کلانشهر اهواز و تولید روزانه بیش از یک میلیون و ۳۰ هزار بشکه نفت خام با رویکرد رعایت الزامات زیست محیطی . در حوزه های مرتبط با وظایف و مسئولیت های خود با حداکثر توان پیشگام بوده است.
نظر شما