به گزارش قدس آنلاین، انتشار یک خبر کذب همراه با بیاخلاقی در فضای مجازی باعث شد تا یک کلاغ چهل کلاغ شده و خبر دوپینگی که مربوط به ماهها قبل در خصوص یکی از بازیکنان بود با یک کار غیرحرفهای به نام سیدجلال حسینی کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس و مدافع ملیپوش کشورمان نوشته شود. آن هم در حالی که آخرین باری که این بازیکن تست دوپینگ داده در زمان ورود تیم ملی فوتبال کشورمان به برزیل برای حضور در جام جهانی 2014 بود چرا که مطابق قوانین فیفا از تمامی بازیکنان در این رقابتها پیش از شروع جام جهانی تست دوپینگ گرفته میشود و بعد از آن دیگر حسینی تست دوپینگ نداد اما مشخص نیست که چرا در فضای خبری و فضای مجازی عنوان شد که تسست دوپینگ این بازیکن مثبت شده آن هم در حالی که سیدجلال تسست دوپینگ نداده است!
در حالی که به دلیل عوض شدن فضای خبری هم اینکه اکثر رسانه های کشورمان توسط رسانههای خارجی مورد بررسی قرار گرفته و زیر ذرهبین میرود، بدون شک انتشار اخباری از این دست که عموما کذب هم هستند باعث زیر سوال رفتن فضای سالم فوتبال کشور میشود. در چنین شرایطی هرگاه تیمهای فوتبال باشگاهی یا حتی تیم ملی به مسابقات برونمرزی سفر کنند به دلیل چنین ذهنیتی که از سوی فضای ناآگاه ساخته میشود، شائبه دوپینگ را درباره تیمها و و فوتبالیستهای ایرانی زنده میکند و این مساله قطعا به سود فوتبال کشورمان نیست.
سرمایهسوزی در این شرایط آن هم برای بازیکنانی که عموما عقبه خوبی دارند فقط باعث بچهدار شدن سابقه آنها میشود در این بین روی صحبت ما دفاع از فقط سیدجلال حسینی نیست بلکه صحبت درمورد بازیکنانی است که همواره سالم بازی کرده و اجازه ندادند که موضوعی سلامت فعالیت آنها را زیر سوال ببرد. قطعا کسانی که حسینی کاپیتان پرسپولیس را از نزدیک میشناسند میدانند که او حتی در تغذیه روزانه هم موارد زیادی را مورد لحاظ قرار میدهد و زدن انگ دوپینگ به چنین بازیکنی که حدود 15 سال در سطح اول فوتبال بازی کرده و بیش از 110 بازی ملی دارد زیبنده فضای مجازی و حتی خبری ایران نیست.
به نظر میرسد به راه انداختن چنین شایعاتی تنها در مسیر ضربه زدن به پرسپولیس و حتی تیم ملی است. وقتی برای بازی الهلال و پرسپولیس دو کشور عربستان و امارات بسیج میشوند تا نماینده شایسته ایران را شکست دهند به راه انداختن شایعاتی از این دست در فضای داخل کشور یک گل به خودی غیرقابل بخشش به حساب میآید.
نظر شما