به گزارش قدس آنلاین، معصومه ابتکار در حاشیه مراسم افتتاح نخستین مرکز درمان و بازتوانی مادران معتاد با اشاره به اینکه الگوسازی در زمینه درمان زنان معتاد با مشارکت سازمان های مردم نهاد امکان پذیر است، گفت: باید در هر استان حداقل یک مرکز برای درمان مادران معتاد داشته باشیم.
وی با بیان اینکه زنان حاضر در این مرکز زنان در معرض آسیب هستند، افزود: برخی از این زنان در جامعه در معرض روابط جنسی قرار گرفته و صاحب فرزند شده اند و برخی از آنها همسرانی داشته اند اما پس از بچه دار شدن میل داوطلبی برای ترک اعتیاد در آنها تقویت شده است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: این مرکز برای نگهداری از ۴۰ نفر طراحی شده اما عدد و رقم دقیقی از میزان این آسیب در جامعه نداریم.
ابتکار گفت: این اقدام ارزنده ای است که بهزیستی به همراه خیریه ها انجام داده است و ظرفیت تخصصی خوبی تجمیع شده است. دولت باید حمایت کند تا در جهت آسیب دیدگان خدمات بهتری ارائه شود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود:سازمان های مردم نهاد باید در حوزه آسیب های اجتماعی مداخله کنند و مرکزی که امروز به افتتاح رسید نمونه خوبی است که به بحث کیفیت هم به آن توجه شده است اما کار باید در سطح گسترده تری انجام شود و باید سرچشمه آسیب ها شناسایی و رسیدگی شود.
وی خاطرنشان کرد: در بحث آموزش و رسانه ها برای نشر آگاهی باید اقدام شود تا جوانان انتخاب درستی داشته باشند.
ابتکار گفت: در حوزه آسیب ها همکاری خوبی با سازمان های مردم نهاد داشتیم و ادامه می دهیم. باید بتوانیم با ارائه آگاهی از بروز آسیب های پیشگیری کنیم.
وی از حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در ستاد اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: برای نخستین بار معاونت زنان در این جلسه به صورست رسمی حضور داشت و عملکرد حوزه زنان در اقتصاد مقاومتی ارائه شد. موضوع زنان سرپرست خانوار و اشتغال پایدار برای سه میلیون زن سرپرست خانوار از موضوعات مهم در حوزه اقتصاد مقاومتی است.
نظر شما