تحولات لبنان و فلسطین

سخنگوی سپاه با بیان اینکه امنیت‌سازی برای رژیم صهیونیستی با شکست داعش با خطر روبه‌رو شده است، گفت: آمریکایی‌ها از عصبانیت جیغ بنفش می‌کشند.

آمریکا از عصبانیت "جیغ بنفش" می‌کشد

به گزارش قدس آنلاین، سردار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه در گفت‌وگویی، با اشاره به اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران و سپاه از سوی دفتر دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری امریکا (اوفک) گفت: در ۳۹ سال گذشته پس از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از حوزه‌هایی که صد در صد مورد تحریم و فشارهای زیادی از سوی امریکا و هم‌پیمانانش بوده، حوزه نظامی و عرصه دفاعی کشور بوده است.

وی ادامه داد: اگر مجموعه سپاه را به اعتبار حوزه دفاعی و نظامی نگاه کنیم، هیچ ارتباطی بین وضع تحریم‌ها و در تنگنا و فشار قرار گرفتن مجموعه سپاه در حوزه نظامی و دفاعی وجود ندارد. امریکایی‌ها بیشتر از هر کس دیگری این موضوع را می‌دانند چون تعریفی که برای توانمندسازی حوزه دفاعی و نظامی در مجموعه نیروهای مسلح کشور ارائه شده، یکی از اصول ثابتش عدم وابستگی به دشمن و اتکای صد در صدی به توانمندی‌های بومی کشور است.

مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران با بیان اینکه تمام قدرت دفاعی موجود کشور که مورد تائید دشمنان نیز است، به خاطر همین اتکا به توانمندی‌های بومی است، اظهار داشت: عرصه پیشرفت کشور در حوزه دفاعی در حال طی شدن و پیمودن روند تکاملی خود است و هیچ خللی در آن ایجاد نخواهد شد. آنچه که امروز امریکایی‌ها در این مقطع با سروصدای زیاد در حال پرداختن به آن است، به نوعی پاسخ به شکست‌هایی است که آنها در منطقه خورده‌اند.

سردارشریف با بیان اینکه امریکایی‌ها سرمایه‌گذاری سنگینی روی داعش برای تجزیه کشورهای اسلامی کرده بودند، تصریح کرد: امریکا تصورش این بود که می‌تواند با داعش، امنیت پایداری را برای رژیم صیهونیستی ایجاد کند اما شکست خوردند. آخرین رفتار آنها هم تلاشی بود که برای تجزیه عراق در بحث اقلیم کردستان انجام دادند و تلاش کردند تا غده سرطانی جدیدی را در نزدیکی مرزهای ایران ایجاد کنند.

وی افزود: با شناخت و تعامل منطقی‌ که وجود داشت و همچنین با هوشمندی ملت‌های منطقه این توطئه شکست خورد.

سخنگوی سپاه پاسداران با بیان اینکه اگر بگوییم تحریم‌های جدید شرایط جدیدی را رقم زده، این سخن درست نیست، خاطرنشان کرد: تحریم‌هایی که اخیرا امریکا اعلام کرد، چیز جدیدی نیست زیرا اکثر قریب به اتفاق آن اسامی و شرکت‌ها در گذشته در لیست تحریم‌ها بوده‌اند. اتفاق جدید رخ نداده است مگر یک جریان‌سازی رسانه‌ای برای تاثیرگذاری بر افکارعمومی.

سردارشریف با بیان اینکه همه تلاش‌های امریکا در جهت افزایش فشار بر ملت ماست، ابراز داشت: اینکه رئیس‌جمهور امریکا، ملت ایران را از تریبون بین‌المللی ملتی را تروریست می‌نامد – که لایق سیاستمداران امریکایی است - نشان داد که آنها کینه عمیقی نسبت به ملت ایران دارند.

وی با تشریح رفتار ایالات متحده در منطقه بیان کرد: سیاست امریکا در منطقه سه اصل ثابت دارد؛ نخست، تامین امنیت رژیم صهیونیستی که دشمن خونین امت اسلامی و ملت ایران است، دوم، تامین انرژی ارزان قیمت و مدیریت آن برای باج‌گیری از سایر ملت‌ها و دیگری، جلوگیری از توسعه گفتمان انقلاب اسلامی. آنها همیشه این سیاست را در این سال‌ها دنبال کرده‌اند. با وجود همه طراحی‌هایی که امریکایی‌ها در این سال‌ها داشته‌اند - هرچند این سیاست‌ خسارت‌هایی را برای ایران در حوزه‌های مختلف به دنبال داشته - اما به لطف خدا تا این لحظه اکثر تهدیدهای آنها تبدیل به فرصت شده است.

سخنگوی سپاه پاسداران با بیان اینکه امنیت‌سازی برای رژیم صهیونیستی با شکست داعش با خطر روبه‌رو شده است، یادآور شد: هم‌اینک در کنار ارتش سوریه، یک نیروی مردمی، آموزش‌دیده و قدرتمند به اسم جیش‌الوطنی ایجاد شده است. در عراق نیز در کنار ارتش کلاسیک عراق، حشدالشعبی قدرتمندی ایجاد شده است. در کنار حزب‌الله لبنان نیروهای مردمی قدرتمندی در سرزمین‌های فلسطین ایجاد شده است که می توانند به احقاق حقوق ملت فلسطین کمک کرده و آینده رژیم صهیونیستی را با تهدید مواجه سازند و به همین دلیل است که آمریکایی‌ها از عصبانیت جیغ بنفش می‌کشند.

سردار شریف درخصوص فعالیت‌های اقتصادی سپاه با بیان اینکه من ترجمه فعالیت‌های سپاه در عرصه سازندگی به فعالیت‌های اقتصادی را نمی‌پسندم و سپاه هیچگونه نگاه کاسبکارانه در خدمت‌رسانی به مردم ندارد، عنوان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همانند سایر ارتش‌های بزرگ کشورهای دنیا در زمان صلح، به بازسازی در حوزه سازندگی و عمرانی کشور کمک می‌کند. اگر به قانون اساسی امریکا نگاهی بیندازید، می‌بینید بخش عمده‌ای از فعالیت‌های عمرانی امریکا در کشورهای مختلف توسط سازمان‌های متصل و وابسته به ارتش امریکا انجام می‌شود. این مسئله در خیلی از کشورهای دیگر نیز وجود دارد.

وی با اشاره به قوانین موجود در کشور گفت: در قانون اساسی و قوانین عادی ایران نیز این موضوع به صراحت آمده است که نیروهای مسلح اعم از ارتش و سپاه در زمانی که درگیر یک جنگ خارجی نیستند، می‌توانند به بازسازی و فعالیت‌های عمرانی کشور کمک کنند. به اعتقاد من، یکی از افتخارات سپاه پاسداران بعد از دفاع مقدس – که من آن را کمتر از دفاع مقدس نمی‌دانم – حضور در عرصه سازندگی کشور است.

مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران اضافه کرد: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا سپاه نیز امروز یکی از برگ‌های برنده جمهوری اسلامی است. در همه دولت‌های پس از دفاع مقدس مشاهده می‌کنید اکثر قریب به اتفاق دستاوردهایی که دولت‌ها به آن افتخار می‌کنند، پروژه‌هایی است که موتور محرکه سازندگی آن قرارگاه خاتم بوده است.

سردارشریف در رابطه با دلیل حساسیت نسبت به فعالیت‌های عمرانی سپاه اظهار داشت: دشمن چون می‌داند مردم گرفتار برخی مسائل اقتصادی هستند و پاشنه آشیل مردم ایران، مسائل اقتصادی است، تلاش می‌کنند یک نوع حساسیت در میان مردم در این عرصه ایجاد کنند. این در حالی است که اگر اقدامات سپاه در عرصه سازندگی برای افکارعمومی خوب تبیین و تفهیم شود و به عنوان مثال به مردم گفته شود اقدام سپاه در ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس می‌تواند کشور را از واردات بنزین از خارج کشور بی‌نیاز کند، بی‌تردید همه مردم نسبت به این مسئله افتخار کرده و از آن استقبال می‌کنند.

وی درخصوص شائبه فعالیت‌های سیاسی سپاه و القای نگرانی‌هایی در این زمینه نیز تصریح کرد: به نظر می‌رسد در این باره یک ترس ساختگی و غیرواقعی القا شده است. آیا در اینکه سپاه مدافع انقلاب اسلامی است و باید نسبت به توطئه‌ها در بزنگاه هایی مانند انتخابات که دشمن تلاش می‌کند از ناحیه آن به کشور ضربه وارد کند، شکی است؟

سخنگوی سپاه تاکید کرد: تلاش و ایستادگی سپاه برابر توطئه‌ها و طراحی‌های دشمن و نقشه نفوذ آن را نباید دخالت در انتخابات تعبیر کرد.

سردارشریف در پاسخ به سوالی پیرامون حضور سرداران سپاه در عرصه انتخابات نیز خاطرنشان کرد: قانون، پاسداران، ارتشیان و سایر افراد وابسته به نیروهای مسلح را منع نکرده است که در فرایند قانونی دموکراتیک از سیستم نظامی‌گری خارج شوند و خود را در عرصه انتخاب عمومی قرار دهند.

وی درخصوص اظهارنظر امام خمینی (ره) مبنی بر عدم دخالت نظامیان در عرصه سیاست نیز ابراز داشت: بنده، امروز سپاهی هستم اما ممکن است فردا از سپاه استعفا بدهم و بعد از مدتی برای حضور در مناصب سیاسی از طریق فرایندهای قانونی کاندیدا بشوم. اگر افکارعمومی به بنده اقبال کردند و نماینده شورای شهر یا مجلس شدم، آیا این مسئله دخالت سپاه در سیاست است؟ صادقانه بگویم، نباید موضوعات را با بحث‌های فضای مجازی که عموما غیرواقعی و فاقد پایه و اساس درست است خلط کنیم.

مسئول روابط عمومی کل سپاه ادامه داد: در گذشته شاهد بوده‌ایم که افراد از سپاه استعفا داده و در فرایندهای قانونی کاندیدا و سپس با رأی مردم به مجلس یا شوراهای اسلامی شهر راه یافته‌اند و ممکن است همان افراد در انتخاباتی دیگر با این اقبال مواجه نشده باشند. لذا باید میان رفتار قانونی یک فرد و عملکرد یک سیستم و نهاد رسمی کشور تمایز قائل شد.

سردارشریف درخصوص مناسبات میان سپاه و دولت دوازدهم بیان کرد: صرف نظر از مسائلی که در انتخابات کارکرد تبلیغاتی دارد، همانطور که در هنگام استقرار دولت دوازدهم هم اعلام شد سپاه همانطور که با دولت‌های پس از جنگ، به هر میزانی که بستر و فضا را فراهم کرده‌اند، همکاری داشته، با این دولت نیز همکاری می‌کند و البته این معطوف به عرصه سازندگی کشور است، والا در عرصه امنیتی تکلیف مشخص است.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بومی و ایرانی به خوبی پاسخگوی نیازمندی‌های کشور در حوزه سازندگی و عمرانی است، یادآور شد: به میزانی که دولت‌ها تقاضا داشته باشند، سپاه در عرصه سازندگی کشور نقش‌پذیری خواهد کرد؛ اگر در عرصه‌ای هم بگویند سرمایه‌گذار و پیمانکار خارجی وجود دارد برغم اینکه ترجیح می‌دهیم کار عرصه سازندگی کشور به پیمانکاران داخلی سپرده شود ما مشکلی نداریم.

سخنگوی سپاه پاسداران با بیان اینکه سیاست سپاه ثابت است و تغییری نداشته، عنوان کرد: اگر سپاه در موضوعی دیدگاهی در موضوعات فرهنگی، سیاست داخلی و سیاست خارجی داشته باشد، ابایی از بیان آن ندارد؛ چه در دولت اصلاحات و چه در دولت‌های آقایان احمدی‌نژاد و روحانی. اگر در موضوعی سپاه نظری داشته باشد، آن را با شفافیت و صداقت اعلام کرده‌ است.

سردارشریف با بیان اینکه از نظر سپاه کمک به دولت، کمک به کارامدی نظام است، گفت: ما از کمک به دولت دریغی نکرده و نخواهیم کرد ولی میزان این کمک تابعی از تقاضای دولت‌ها است. حال ممکن است دولت‌ها به خاطر انتخابات یا آینده سیاسی خود موضوعی را بیان کنند که این مربوط به سپاه نیست و سپاه نیز صبورانه در قبال این موضوعات رفتار کرده است. سپاه در کمک به دولت‌ها اصول ثابتی دارد که در ذیل تدابیر مقام معظم رهبری است  و در این زمینه وظایف خود را انجام می دهد.

وی با تاکید بر اینکه سپاه هیچ‌گاه به دنبال فشار به دولت برای گرفتن امتیازات خاص نیست، اظهار داشت: خواسته سپاه حفظ امنیت کشور، مقابله با توطئه‌ها و آبادی و عمرانی کشور است و با توجه به اعتماد و اطمینانی که مردم و مسئولان به سپاه دارند، هیچ دغدغه‌ای نداریم.

مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران درخصوص نقش سپاه در تامین امنیت راهپیمایی اربعین تصریح کرد: قطعا سپاه از طریق قدرت و نفوذی که هم در داخل و هم در خارج از مرزهای ایران دارد، تلاش می‌کند مردم در امنیت کامل باشند و راهپیمایی شکوهمند اربعین در امنیت کامل برگزار شود. داعش هم در زمانی که بیشترین قدرت را داشت، هیچ کاری در این باره نتوانست بکند؛ حال که اکنون در ضعیف‌ترین زمان دوره حیاتی خود قرار دارد.

سردارشریف افزود: البته ممکن است تروریست‌ها دست به اقداماتی بزنند ولی امنیت مردم کشور چه در داخل کشور و چه در عراق همواره مورد توجه سپاه است و آن را به عنوان یک کار جدی در دستور کار خود دارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.