تحولات لبنان و فلسطین

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر ضرورت حرکت اهرمی منابع بانکی در اقتصاد ایران گفت: نوسازی صنعتی در دستور کار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار دارد.

لزوم حرکت اهرمی منابع بانکی در اقتصاد ایران/نوسازی صنعتی در دستور

به گزارش قدس آنلاین به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، محمد شریعتمداری، با تاکید بر توجه بیشتر به تامین مالی ارزی واحدهای صنعتی و سوق دادن فعالیت‌های مالی واحدهای صنعتی به خصوص واحدهای کوچک و متوسط به سیستم بانکی گفت: جای یک بانک تخصصی برای تامین مالی واحدهای کوچک و متوسط در ایران خالی است که صنعت و معدن می تواند نقش هدایتگر را در این موضوع که یکی از نیازهای کشور است، ایفا کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بررسی و ارزیابی طرح های صنعتی و معدنی و روش دسترسی این طرح ها به مجموعه توانایی ها و امکانات بانک صنعت و معدن، تصریح کرد: برقراری ارتباط عمیق تر میان بانک صنعت و معدن و سازمان های توسعه ای مانند ایمیدرو و ایدرو و در سطوح منطقه ای با سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان های کشور در حمایت از فعالیت های صنعتی و معدنی ضروری و مفید خواهد بود.

وی با بیان اینکه بیش از ۸۱ هزار واحد تولیدی کوچک و متوسط در کشور وجود دارد، افزود: وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه در زمینه تامین مالی این واحد ها نگاه ویژه داشته باشند تا بتوان حرکتی اهرمی در اقتصاد کشور انجام داد و بانک صنعت و معدن با این حمایت ها می تواند نقش هدایت گری در ایجاد این فعالیت جدید در سیستم بانکی کشور ایفا کند.

شریعتمداری، بزرگ کردن کیک اقتصادی ایران را یک دغدغه مهم دانست و گفت: برای اینکه بتوانیم کار بزرگی انجام دهیم در این دوره باید حداقل ۲۰۰ میلیارد دلار پروژه صنعتی و معدنی را کلید بزنیم‌، کشورما پتانسیل های خوبی در حوزه منابع انسانی و ظرفیت های خدادادی و شرکت های دانش بنیان دارد که باید به خوبی مدیریت شوند و با توجه به اتکای توسعه اقتصادی ایران به نظام بانکی ، بانک صنعت و معدن به عنوان مهمترین بانک توسعه ای در حوزه صنعت و معدن پرچمدار این حرکت بزرگ محسوب و باید لیدر تامین مالی پروژه های بزرگ صنعتی و معدنی کشور شود و برای این هدف باید برنامه ریزی کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه نوسازی صنعتی و معدنی کشور از مهم ترین و اولویت دار ترین برنامه های دولت است، تصریح کرد: امسال ۱۰ هزار میلیارد تومان منابع ازسیستم بانکی برای این کار اختصاص داده شده است که بانک صنعت و معدن نیز در این حوزه می تواند نقش مهمی ایفا کند و بخش مهمی از منابع بانکی باید با اولویت به واحدهای تولیدی صادرات گرا در کشور پرداخت شود.

شریعتمداری با اشاره به تدوین نقشه راه ۴ ساله برای توسعه معدنی افزود: توسعه معدنی از حرکت جهادی در اکتشاف دقیق آغاز می شود. متاسفانه ما در این حوزه تاکنون از ابزار و تجهیزات قدیمی و نه چندان دقیق استفاده کرده ایم که در این موضوع نیز لزوم بهسازی و نوسازی وجود دارد و باید به سمت اکتشاف و توسعه معادن در کلاس جهانی حرکت کنیم.

وی با تاکید بر ضرورت حمایت از شرکت های دانش بنیان گفت: در شرکت های دانش بنیان صنعتی و معدنی جوانان دانشمند ما با حداقل منابع کارهای بزرگی می توانند انجام بدهند و می توانند در صورت حمایت بانک ها بخش قابل توجهی از بار مسئولیت ایجاد اشتغال پایدار و مولد را بر عهده بگیرند و مشارکت برای ارایه تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان صنعتی و معدنی در تحقق این هدف و افزایش تولید ملی و اشتغال، بسیار مؤثر خواهد بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.