به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی، ادبی زاده اظهارکرد: اوتیت مزمن بیماری است که در آن پرده گوش به هر دلیلی (ضربه یا عفونت) پاره می شود.
وی با بیان این که این بیماری درد ندارد، افزود : علایم این بیماری به صورت ترشح و چرک که ممکن است گاهی بوی بدی نیز داشته باشد ، به صورت متناوب ایجاد می شود.
ادبی زاده با اشاره به اینکه با دارو درمانی می توان این بیماری را معالجه کرد اما اصل درمان آن جراحی است، گفت: چرکی شدن مکرر گوش از عوارض این بیماری بوده که خطرناک است و سبب خوردگی استخوان ها میشود.
وی عنوان کرد : با توجه به مجاورت گوش و مغز، اگر گوش چرک کند و موجب خوردگی استخوان شود، ممکن است سبب آبسه مغز نیز بشود.
وی خاطر نشان کرد : در موارد پیشرفته عصب فاسیال که وظیفه فرم دهی عضلات صورت را به عهده دارد، نیز تحت تاثیر قرار می گیرد موجب فلجی صورت خواهدشد.
وی تاکید کرد: بنابراین پیگیری درمان عفونت گوش میانی به دلیل ایجاد عوارض خطرناک ضروری است و باید درمان آن به طور کامل انجام شود و بیمار پس از اتمام مراحل درمان بهتر است برای اطمینان از بهبود به پزشک متخصص مراجعه کند.
ادبی زاده افزود : عوارض عفونت گوش میانی خیلی خطرناک بوده و گاهی ممکن است به کری دایمی منجر شود بنابراین پیگیری درمان بسیار ضروری است.
وی عنوان کرد : در برخی موارد نیز فقط ممکن است موجب سرگیجه شود و علایمی از این قبیل ایجاد کند.
وی تاکید کرد : از وارد کردن هر وسیله خارجی نوک تیز به گوش خودداری کنید و در صورت پارگی پرده گوش مراقب باشید به هیچ عنوان آب وارد گوش ها نشود.
نظر شما