به گزارش قدس آنلاین، حسین رضا زاده با اعلام رشد ١٧ درصدی جوجه ریزی در واحد های مرغداری این استان طی سال جاری اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون ٩ هزارو ۴۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید شده است.
وی افزود: پیش بینی می شود این رقم تا پایان امسال به ١۴ هزارو ١۰۰ تن برسد.
وی تصریح کرد: در صورت تحقق این میزان تولید؛ ٨۵ درصد گوشت مورد نیاز استان تأمین خواهد شد.
مدیر امورطیور سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: شهرستان شیروان با تولید هشت هزارو ٨٩٢ تن رتبه نخست تولید را در استان داشته است.
رضازاده سرانه مصرف گوشت مرغ به ازای هر نفر در سال را ٢۰کیلوگرم عنوان کرد وگفت: خراسان شمالی ٩١ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت دو میلیون و ٣٢٧ هزار و ۴٣۰ قطعه دارد.
گفتنی است: سال گذشته با چهار میلیون و ٨۰٨ هزارو ٩۶۵ قطعه جوجه ریزی ،١٣ هزارو ٧۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان شمالی تولید شد
منبع: نسیم نیوز
نظر شما