تحولات لبنان و فلسطین

شهرکرد-پروژه انتقال آب بن-بروجن در سفر سال ۹۳ سفر ریاست جمهوری به استان با دستور شخص رئیس جمهور آغاز شد، اما با گذشت ۳ سال متاسفانه این پژوه مهم و حیاتی تا کنون به ثمر نرسیده و این نشان از وجود مافیای آب در استان های چهارمحال،اصفهان و دیگر حوزه های دارای مشکلات آب می باشد.

توقف پروژه بن- بروجن به دلیل لابی گری مافیای آب است

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام و المسلمین امیر قلی جعفری ضمن انتقاد شدید از دولت و مسئولان وزارت نیرو گفت :طرح  انتقال آب بن-بروجن در دو جلسه هیئت وزیران مصوب شده و همه مجوزات را دارد، به نظر ما؛ توقف این پروژه مهم و حیاتی به دلیل لابی‌گری و سیاسی بازی مافیا در حوزه آب می باشد.

جعفری تاکید کرد: مردم استان‌های چهارمحال و بختیاری و اصفهان ارتباط تنگاتنگی با هم دارند و همه شریف هستند، اعتقاد ما این است که مشکلات آب در پی سوء مدیریت برخی از تصمیم سازان و دست‌اندرکاران  وزرات نیرو است.

وی خاطر نشان ساخت:تمام طرح‌های برداشت آب در چهارمحال و بختیاری با مجوز همراه بوده و کاملاً قانونی هستند، اما متأسفانه پروژه‌های بسیاری در اصفهان بدون مجوز از آب زاینده‌رود استفاده می‌کنند.

رئیس کمیته صیانت از آب استان ادامه داد،شورای عالی آب با توجه به ترکیب اعضا، دوپهلو قضاوت می‌کند، وزیر نیرو در جلسه دهم این شورا به صراحت تونل انتقال آب گلاب را غیرقانونی معرفی می‌کند اما در جلسه سیزدهم رای به بررسی تونل گلاب می‌دهند که هرگز هیچ‌گونه بررسی‌ نیز صورت نگرفته است!

وی افزود:دیوان محاسبات، وزارت نیرو و سازمان بازرسی ۹ کیلومتر از تونل گلاب یک و تونل گلاب ۲ را غیرقانونی می‌دانند اما این تونل‌ها با هزینه فراوان ساخته و تکمیل شده اند.

  جعفری تاکید کرد: بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان در احداث تونل گلاب هزینه شد که چون غیرقانونی است باید قانون‌شکنان را جریمه کرد اما مسئولان اصفهان برای رساندن آب این تونل به ۱۴ شهر اصفهان در حال برنامه‌ریزی هستند.

به گزارش قدس آنلاین،شورای عالی آب ۲۳۷ میلیون مترمکعب از آب زاینده‌رود را به چهارمحال و بختیاری اختصاص داده است اما برای اصفهان؛ ۱۷۶ میلیون مترمکعب برای محیط زیست، ۴۱۹ میلیون مترمکعب برای حق آبه‌بران، ۶۵۵ میلیون مترمکعب برای سهمیه‌بران، ۳۰ میلیون مترمکعب برای شرب و ۴۰ میلیون مترمکعب برای صنعت در نظر گرفته و برای چهارمحال هیچ‌گونه حق آبه‌ای پیش‌بینی نکرده‌اند.

  مقرر شد وزارت نیرو کنتور هوشمند نصب کند تا مقدار آب برداشتی استان مشخص شود اما هرگز این اتفاق نیفتاد.

به گفته استانداراصفهان حدود ۱۵ هزار چاه غیرمجاز در اصفهان وجود دارد که پنج هزار چاه غیرمجاز در بستر زاینده‌رود هستند، چرا مقابل این تخلفات در اصفهان ایستادگی نمی‌شود.

شایان ذکر است،چهارمحال و بختیاری در صدر استان‌هایی است که از آبیاری تحت فشار استفاده می‌کند، اما فضای سبز اصفهان دو برابر میانگین کشوری است که با وجود کم‌آبی در روستاها غیرمنطقی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.